Legile lui Zamolxe

Legile lui Zamolxe
Preț: 24,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 272

DESCRIERE

Legile lui Zamolxe - Remer Ra
... sunt parte a Principiului Unic in aceasta galaxie. Sunt prezent pe fiecare planeta locuita, sub diferite forme energetice. Pe planeta voastra am luat o forma energetica mai condensata in urma cu peste cinci milioane de ani. Acum doua milenii si jumatate, dupa cum socotiti voi, sapte unitati de constiinta din aceasta energie s-au desprins pentru a se intrupa si a da un nou impuls evolutiv civilizatiei voastre. Una dintre aceste sapte unitati de constiinta s-a intrupat in aceasta zona geografica. Voi ma cunoasteti sub numele avut atunci: Zamolxe.
 
... pentru că "scormoniţi" tot timpul "izvoarele" gândurilor voastre, pentru că tot timpul le schimbaţi "cursul", pentru că ridicaţi "stăvilare" şi apoi vă întrebaţi de ce la un moment dat se revarsă asupra voastră. Ţi-am spus că emoţia nu este singură, este vorba de un substrat informaţional care însoţeşte oricare emoţie.
 
De asemenea, ţi-am mai spus că şa cum aţi depus o muncă pentru a implementa "programe" eronate, la fel este necesar să fie depusă o muncă pentru depistarea şi eliminarea lor. Îţi repet: nu există formule magice pentru a scăpa de propriile voastre programe psiho-mentale. La prima vedere pare dificil, dar nu este. Este la fel cu învăţarea unei limbi străine. Important este să vrei să faci asta. Vi se pare dificil doar pentru că sunteţi forţaţi de împrejurări la schimbare. Atât timp cât vă desfătaţi astralul inferior, adică atâta vreme cât o duceţi bine, nu vă gândiţi la consecinţele gândurilor şi acţiunilor voastre.
 
CUPRINS:
CUVÂNT ÎNAINTE... 6
ÎNTÂLNIREA... 8
INTERVENŢIILE... 40
LEGILE... 45
CORPURILE SUBTILE... 66
1. Corpul fizic... 68 2. Corpul energetic... 69 3. Corpul astral... 74 4. Corpul mental... 77 5. Corpul spiritual... 82
COMENTARII... 115

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.