Legenda Veghetorilor - Pavel Corut

Legenda Veghetorilor - Pavel Corut
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9789731183107
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320

DESCRIERE

Legenda Veghetorilor - Pavel Corut
 
... pentru prima dată în viaţa lui de explorator astral, de mai mult de o mie de ani vegani, Gaidur veganul se simţea descumpănit. Era comandantul astronavei CONDOR, trimisă de Alianţa Civilizaţiilor Humanoide din Calea Lactee să impulsioneze civilizarea populaţiei de pe planeta Zagar din Proxima Centauri. Navigase fără probleme din planeta Hanab a stelei Vega, din constelaţia Lyra, până în braţul constelaţiei Orion, în care se răsfăţa Alpha Centauri, sistemul triplei stele.
 
Alpha Centauri C, o stea pitică roşie, avea o planetă telurică mai mare de două ori decât Hanab, catalogată cu numele Zagar şi populată de Alianţă în urmă cu aproape jumătate de miliard de ani vegani. Era o planetă cu natură ospitalieră, fapt pentru care mulţi cetăţeni din lumile Alianţei participaseră la colonizarea ei.
 
Geneza primară fusese făcută de vegani, varangi din Ursa Mare, negroizi din Sirius, mongoloizi din Pegasus, orioni din Saiph, savanţi din Cetus şi din alte constelaţii lactee. în mod normal, zagarii ar fi trebuit să ajungă în faza călătoriilor astrale, ca agenţi activi de explorare şi colonizare a noi lumi galactice. Din nefericire, legătura dintre ei şi Consiliul Suprem al Alianţei se întrerupsese în urmă...
 
CUPRINS:
Prolog    
Tensiune pe planeta Zagar     
Primele contacte reuşite     
Taberele se clarifică             
Planurile extrazagarilor        
Situaţia evoluează primejdios    
Revolta batunilor         
Război mondial        
Dezastrul nuclear             
Legenda veghetorilor     
Epilog                
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0348 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.