Legea atractiei. Invăţăturile lui Abraham

Legea atractiei. Invăţăturile lui Abraham
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88106-2-4
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 290

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

… veti descoperi cum toate lucrurile, dorite si nedorite, va sunt aduse de catre aceasta lege, cea mai puternica din univers: Legea Atractiei („Cele care se aseamana se atrag”).

Mai mult ca sigur ca ati auzit zicalele: „Cine se aseamnana se aduna”, „Pasarile cu acelasi pene zboara împreuna” sau „Ţi se face asa precum crezi” (o credinta sau convingere este doar un gând pe care continui sa îl mentii); si desi s-au facut multe referiri la Legea Atractiei de catre unii din cei mai mari învatatori din istorie, niciodata pâna acum nu a fost explicata în termeni atât de clari si puternici, ca în acest best-seller al autorilor Esther si Jerry Hicks.

Aici veti învata despre Legile omniprezente care guverneaza Universul si cum puteti face ca ele sa actioneze în avantajul vostru. Cunoasterea pe care o veti absorbi citind aceasta carte va înlatura din viata voastra mersul la nimereala, pe ghicite.

Veti întelege în sfârsit ce se petrece în viata voastra, ca si în cele ale persoanelor cu care interactionati. Aceasta carte va va ajuta sa fiti, sa faceti sau sa aveti, plini de bucurie, orice va doriti!

Din Cuprins:

Legea atractiei. A te gandi la ceva inseamna a-l chema. Gandurile mele au forta magnetica. Fiinta mea interioara comunica prin intermediul emotilor. Dar daca vrem ca lucrurile sa se petreaca mai repede? Cum vreau sa ma vad pe mine insumi? Cum pot sa-mi amplific forta magnetica? Cum sa folosesc mai bine Legea atractiei? Ce face sa apara valurile de evenimente nedorite? „Cine se aseamana se aduna” sau „contrariile se atrag”? Oare totul este alcatuit din ganduri? Ce s-ar intampla daca toata lumea ar primi tot ce-si doreste?

Stiinta de a crea la vointa

Arta de a da voie

Stabilirea intentiei pentru fiecare segment.

Adevarata ta munca consta în a decide ce îti doresti si apoi sa te focalizezi asupra acelui lucru, astfel încât sa îl atragi în viata ta.
Acesta este procesul creatiei: sa te gândesti la ceea ce îti doresti, atât de mult si atât de limpede încât Fiinta ta Interioara sa îti raspunda prin emotii.

Acum ca întelegeti, ca sa spunem asa, regulile acestui extraordinar joc al Vietii Eterne pe care îl jucati, urmeaza sa aveti o experienta minunata, pentru ca acum va controlati în mod creator propriile experiente în planul fizic în care traiti.

Nu vă gândiţi la acele lucruri pe care nu le doriţi, şi nu le veţi avea în viaţa voastră. Nu vorbiţi despre ceea ce nu vă doriţi, şi nu-l veţi atrage. Şi astfel, atunci când veţi înţelege aceasta, la fel ca cineva care observă că ceilalţi au experienţe pe care nu le doresc, nu veţi mai avea acele emoţii negative, deoarece înţelegeţi că ei acum sunt pe cale să înţeleagă modul în care vin toate lucrurile către ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.