La Que Sabe. Cea care ştie să fie Femeie

La Que Sabe. Cea care ştie să fie Femeie
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9721-00-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 190

DESCRIERE

La Que Sabe. Cea care ştie să fie Femeie - Oana Silvia Filip
 
... este o carte despre curajul de a te descoperi şi metamorfoza în Femeia care ştie să fie Femeie. Îţi vorbeşte despre mine, despre tine, despre toate femeile din lume care aleg să se trezească şi să dobândească înţelepciunea de a fi.
 
Această carte vine să îţi spună că, în acest moment, imaginea, rolul şi menirea femeii sunt incredibil de strâmbe. Amprenta grea a societăţii patriarhale în care trăim a făcut ca femeile, generaţie după generaţie, să-şi găsească supravieţuirea prin uitarea de sine. Şi tu, şi eu am uitat cine suntem şi am trăit crezând că adevărul despre noi însine este iluzia in care am fost învăţate să credem.
 
Modelul femeii „Zoe, fi bărbată" încă este la modă şi încă suntem educate şi motivate să-l continuăm si să-l desăvârşim. Adevărata noastră natură şi înţelepciune ne-au fost ascunse şi pervertite până într-atât, încât astăzi suntem mai mult imaginea a ceea ce nu trebuie si fim.
 
Tot în acest moment, suntem chemate să ieşim din uita-re, să scoatem la lumină înţelepciunea feminină, să reaşezăm lucrurile în matca lor firească, să ne recunoaştem si să ne onorăm ca Femei care ştiu să fie Femei.
 
Pagină după pagină, eşti invitată să iei parte la o călătorie interioară, să navighezi prin mările tale subterane, adesea tulburi şi întunecate, pentru a te întâlni cu misteriosul şi necuprinsul Divin Feminin.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul I. Invitaţia
Capitolul II. Arta de A Fi Femeie
Capitolul III. Şcoala lui La Que Sabe
Capitolul IV. O perspectivă holistică asupra vieţii
Capitolul V. Ego, Umbră, Suflet
Capitolul VI. Lecţia 1 - Onorează-ţi trupul!
Capitolul VII. Lecţia 2 - Onorează-ţi sexualitatea!
Capitolul VIII. Lecţia 3 - Respectă-te pe tine!
Capitolul IX. Lecţia 4 - Iubeşte-te pe tine!
Capitolul X. Lecţia 5 - Facă-se voia mea!
Capitolul XI. Lecţia 6 - Caută doar adevărul!
Capitolul XII. Lecţia 7 - Onorează-ţi divinul feminin!
Capitolul XIII. În loc de încheiere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.