La asta chiar nu mă așteptam

La asta chiar nu mă așteptam
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-317-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 176

DESCRIERE

La asta chiar nu mă așteptam - Rachel Hollis
 
Frică. Suferință. Pierdere. Trădare. Rachel Hollis a simțit toate aceste lucruri și știe că și tu le-ai simțit. Acum, te duce de cealaltă parte.

Cu umorul, onestitatea și poveștile intime de viață care au devenit marca ei distinctivă, Rachel Hollis își învață cititoarele cum să considere momentele dificile ca pe niște adevărate experiențe de învățare, să le aprecieze valoarea și oportunitatea de a se dezvolta în urma lor.
 
Când viața ne este afectată de evenimente dificile – moartea cuiva drag, un divorț, pierderea locului de muncă – transformarea pare imposibilă, căci suferința și nesiguranța ne întunecă zilele. Dar, ne asigură Rachel, depinde de tine cum îți depășești durerea – poți să ieși din ea schimbat în bine, trăgând învățăminte în urma cărora te-ai dezvoltat și ai crescut, sau rămânând blocat în locul în care identitatea ta prinde rădăcini chiar în acele lucruri care te rănesc.

Pentru Rachel, o viață bine trăită este o viață plină de sens, focalizată doar pe ceea ce este esențial. Aceasta este o carte despre sentimente importante: o carte care te inspiră și te motivează, un adevărat sprijin moral care demonstrează că întunericul poate exista alături de frumusețe.

CUPRINS:
 
Prolog
Gata cu rahaturile

CE SĂ FACI AZI
1. Identifică-ți sinele nou
2. Nu-ţi mai pune la îndoială suferinţa
3. Eliberează-te de vin

CE SĂ FACI MAINE
4. Incearcă o altă perspectivă
5. Nu te mai gândi să devii mai bună.
6. Adună-ți curajul.
7. Fii prezentă
8. Fii realistă în ceea ce priveşte finanțele tale

CE SĂ FACI PENTRU TOT RESTUL VIEȚII
9. Lasă-te surprinsă de reziliență
10. Agață-te de obiceiurile sănătoase, sau fă-ți unele noi
11. Alege să fii bucuroasă când lucrurile nu merg bine
12. Redefinește-ți viitorul
Nu renunţa să speri
Mulțumiri
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.