Jocul vietii. Cuvantul este bagheta ta magica

Jocul vietii. Cuvantul este bagheta ta magica
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 120

DESCRIERE

…avand un mesaj fara vârsta, si capacitatea de a explica principiile succesului si functionarea lor, într-un stil captivant si usor de citit, scrierile lui Florence Scovel Shinn sunt considerate de referinta si în literatura contemporana dedicata succesului.

Ilustrând cu exemple din viata de zi cu zi, arata cum atitudinea si afirmatiile pozitive duc invariabil spre o viata prospera si abundenta, prin cunoasterea legilor spirituale.

Florence Scovel Shinn ne spune cum prin forta propriei noastre minti ne putem construi destinul. "Jocul vietii este plin de întelepciune si perspective creatoare. Acestea sunt învataturile care vor da rezultate, stiu ca este un fapt real, pentru ca le-am folosit eu însumi multa vreme". (Dr. Norman Vincent Peale)

"Pamantul pe care ma aflu este un pamant sfant. Pamantul pe care ma aflu este un pamant al succesului" Florence Scovel Shinn

Primul volum al Scrierilor lui Florence Scovel Shinn grupeaza "Jocul vietii" si "Cuvantul este bagheta ta magica", dar si biografia lui Florence Scovel Shinn.

„Jocul vietii” – Cuprins: Jocul, Legea prosperitatii, Puterea cuvantului, Legea nerezistentei, Aruncarea poverii (impresionarea subconstientului), Iubire, Intuitie sau ghidare, Perfecta expresie de sine sau planul divin, negari si afirmatii.

„Cuvantul este bagheta ta magica” cuprinde capitolele: Cuvantul este bagheta ta magica, Succes, Prosperitate, Fericire, Iubire, Casatoria, Iertare, Cuvinte de intelepciune, Credinta, Pierdere, Datorii, Vanzari, Interviuri, Indrumare, Protectie, memorie, Planul divin, Sanatate, Elementele, Calatorie, Miscelaneu, Concluzii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.