Jamie găteşte în Italia
105,00 lei
110,00 lei (-4,55%)

Jamie găteşte în Italia

Jamie găteşte în Italia
-4,5%
ISBN: 978-606-44-0130-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 408
Categoria: Alimentatie
Preț: 105,00 lei
110,00 lei (-4,55%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Jamie găteşte în Italia - Jamie Oliver
 
...în Italia, un lucru întotdeauna valabil este că localnicii sunt pasionaţi de mâncare. Aceasta a fost socotită mereu un mod de a fi, reprezentând esenţa a tot ceea ce fac italienii. Indiferent cât de bogaţi sau de săraci sunt, majoritatea oamenilor se hrănesc într-adevăr foarte bine - simplă şi aspectuoasă, mâncarea gătită nu lipseşte niciunde, îmbrăţişând atitudinea italienilor - o obsesie incontestabilă pentru ingrediente de sezon, o abordare rapidă a cumpărăturilor, o manieră de a găti simplu şi practic, plus un strop magic de iubire -, calea vă e deschisă pentru a pregăti mese spectaculoase, de care să vă bucuraţi alături de familie şi de prieteni.
 
...îmi doresc să priviţi această carte ca pe un ghid fundamental în arta culinară italienească, un manual cu delicii pe care le puteţi prepara în oricare zi din săptămână. Reţetele de aici sunt un amalgam de stiluri de gătit, rapid sau lent, sunt feluri de mâncare tradiţionale, precum şi bunătăţi despre care am aflat de curând.
 
Veţi putea pregăti mese simple de zi cu zi, dar veţi descoperi în carte şi opţiuni uşor exotice, mai elaborate, care merită alese pentru weekenduri sau petreceri.
 
Mâncarea italienească este faimoasă în întreaga lume, iar cartea de faţă vă va ajuta să creaţi la voi acasă ambianţa autentică, deoarece, cu siguranţă, miresmele din timpul preparării şi aromele ce vă vor delecta în cursul mesei vă vor transpune nemijlocit pe tărâmurile Italiei.
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
ANTIPASTI
SALATE
SUPE
PASTE
OREZ & GALUSTE
CARNE
PESTE
GARNITURI
PÂINE & ALUATURI
DESERTURI
REŢETE DE BAZĂ
INDEX
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0297 sec