Iubeste-te! Ghid practic pentru femei - Megan Logan

Iubeste-te! Ghid practic pentru femei - Megan Logan
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-756-058-9
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 208 pag color

DESCRIERE

Iubeste-te! Ghid practic pentru femei - Megan Logan
Eliberează-te de îndoiala de sine, cultivă compasiunea de sine și îmbrățișează persoana care ești
 
ÎNTR-O LUME CARE SE SCHIMBĂ CU RAPIDITATE, plină de provocări personale și profesionale, nu e mereu un lucru ușor să ne tratăm pe noi însine cu iubire și compasiune – dar Iubește-te! Ghid practic pentru femei este un prim pas simplu în această direcție. Conține multe provocări de reflectare asupra propriei persoane și încurajări pentru femeile care vor să își construiască încrederea în sine și stima de sine de care au nevoie pentru a înfrunta lumea.
 
Fie că te confrunți cu probleme de imagine corporală, fie că ai ieșit dintr-o relație nesănătoasă sau pur și simplu încerci să te accepți așa cum ești, această carte îți oferă instrumente utile și exerciții care să te ajute să-ți dezvolți o relație mai bună cu tine însăți.
 
O abordare bidirecțională. Învață ce este cu adevărat iubirea de sine și de ce este ea atât de importantă, apoi găsește modalități de a te elibera de îndoiala de sine, de a pune în practică ceea ce ai învățat despre compasiunea de sine și de a-ți crea o viață care să aibă un scop și o semnificație personală.
 
Tehnici dovedite. Găsește inspirație în citate, afirmații, exerciții cu impact și instrucțiuni intuitive bazate pe psihologia pozitivă, mindfulness și alte metode de practicare a iubirii de sine.
 
Tot ce ai nevoie este să te iubești. Fie că treci printr-o perioadă mai dificilă sau pur și simplu vrei să aduci mai multă iubire de sine în viața ta, această carte te va ajuta să-ți atingi potențialul maxim – și să-ți hrănești sufletul pe parcursul drumului.

CUPRINS:

INTRODUCERE

PARTEA ÎNTÂI. SĂ VORBIM DESPRE IUBIREA DE SINE
Unu: Pontul iubirii de sine 2
Doi: Pregătește-te pentru drumul care te așteaptă 19

PARTEA A DOUA. IUBEȘTE-TE MAI MULT
Trei: Începe de acolo de unde ești 38
Patru: Fă cunoștință cu compasiunea de sine 59
Cinci: Eliberează-te de îndoiala de sine 82
Șase: Construiește-ți valoarea personală 102
Șapte: Vindecă-ți relațiile 123
Opt: Acceptă-te pe tine, așa cum ești 156

UN CUVÂNT DE FINAL DESPRE IUBIREA DE SINE
RESURSE 183
BIBLIOGRAFIE 188
INDEX 190
MULȚUMIRI 193
DESPRE AUTOARE 194
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0432 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.