Isus în India şi Tibet

Isus în India şi Tibet
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8926-68-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 152

DESCRIERE

Isus în India şi Tibet - Nikolai Alexandrovici Notovici
 
... a petrecut Isus o parte din viaţă în India, acei 18 ani din existenţa sa (intre 12 şi 30 de ani) despre care Biblia nu face nicio menţiune? Subiectul a stârnit de nenumărate ori polemici violente, astfel încât publicarea lucrării a fost interzisa la sfârşitul secolului al XIX-lea de Biserica Catolică.
 
Ar trebui să vedem în asta dorinţa de a se ascunde un adevăr deranjant? Şi dacă documentele citate de autor sunt autentice?
 
Această probabilitate merită să file avută în vedere cu atât mai mult cu cât intelectuali iluştri, printre care şi Nicolas Roerich (Premiul Nobel pentru Pace în 1929), sprijină afirmaţiile lui Notovici şi confirmă existenţa acelor faimoase pergamente. Ne putem uşor imagina implicaţiile pe care le poate avea o astfel de descoperire.
 
CUPRINS:

Isus în India şi Tibet
Prefaţă... 5
Călătoria în Tibet... 11
Ladak... 39
Sărbătoare într-o gonpa... 49
Viaţa Sfântului Issa... 67
Rezumat... 91
Anexă... 113
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0296 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.