Inuaki, reptilianul din mine - ediţie integrală - Aryana Havah

Inuaki, reptilianul din mine - ediţie integrală - Aryana Havah
-5,7%
Preț: 33,00 lei
35,00 lei (-5,71%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-1986-14-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 276

DESCRIERE

Inuaki, reptilianul din mine - ediţie integrală - Aryana Havah
 
Ediţie completă, adaugită şi revizuită a celebrelor cărţi Inuaki, Reptilianul din mine.
 
David, copilul special sosit de pe Inua, aduce câteva noi informaţii care sunt introduse în textul original. Ca şi la precedentele cărţi, unele informaţii vă vor parea incitante, altele vă vor răsturna sistemul de valori, dar unicul scop al acestora este conştientizarea apartenenţei noastre şi apropierea Omului de divinitate, de Adevăr şi de Viaţă.

Alături de David, un copil special, venit de pe planeta Inua, pasim intr-o noua incursiune in trecutul, prezentul si viitorul Terrei. Pe parcursul lecturii suntem purtati cu maiestrie atat intr-un trecut necunoscut al Pamantului (in perioada Atlantidei, Egiptului si Daciei) cat si in viitorul luminos al umanitatii. Pe parcursul relatării vom afla răspunsuri la întrebările care frământă omenirea de milenii: "Cine suntem?", " De unde venim?" şi "încotro ne ducem?". Unele informaţii ne vor părea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor răsturna sistemul de valori, dar unicul scop al acestora este constientizarea apartenentei noastre si apropierea Omului de Divinitate, de Adevar si de Viata. Dupa citirea lucrarii, dincolo de mesajul volitional al cuvintelor vom avea surpriza sa constatam ca sufletul nostru a fost atins de ceva mult mai profund si mai amplu, care ne face sa ne dorim ca incepand de astazi sa devenim Oameni.

Din Carte:
... atât în Bucegi cât şi în Ceahlău, există acel tezaur informaţional de care îţi vorbeam. Dacă oamenii s-ar uita ar putea chiar să îl vadă. In acele locuri apar nişte formaţiuni energetice sub formă de piramidă cu baza pătrată. Acum arată ca un fel de hologramă, dar cu cât ne vom apropia de anumite evenimente cu atât vor fi mai pregnante. A: Ce rol au aceste piramide? D: Ele protejează ţara de anumite atacuri energetice şi transmit forme-gând-energie în scop de protecţie şi evoluţie spirituală. Intr-un fel, putem spune că încearcă să ridice vibraţia la nivelul întregii Românii. Atât a locului cât şi a oamenilor. A: Sunt aceşti centri asemănători cu ai oamenilor? D: Da, identici. Au aceleaşi culori şi roluri. A: Dar care este scopul lor? D: Ei reglează, supraveghează şi optimizează funcţionarea planetei. La fel ca şi ceakrele fiinţelor, care coordonează funcţionalitatea întregului sistem. Oameni au exact acelaşi număr de centri, deoarece trăiesc aici şi trebuie să corespundă vibraţional cu planeta. A: Dar ceakrele României? D: Acestea au început a fi activate abia în 1986. Maximul optim se va atinge în 2011. A: Dar care este scopul lor? D: Nu îţi pot spune decât că pământul acestei ţări există de la începutul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinţe, care apoi au plecat şi au colonizat întreaga planetă. Ţara aceasta va avea un rol important în anii ce vor urma. Conştiinţa colectivă lăsată nouă de către străbuni, va exploda, cuprinzând inimile celor ce vor avea şansa să supravieţuiască.
...
... pământul îşi va începe purificarea şi noi trebuie să trecem prin aceasta împreună cu el. Va fi o perioadă dificilă, însă ceea ce va veni merită. Va fi într-un fel o altă lume. Eu nu ştiu cum să îţi explic ca să mă înţelegi. Aceste lucruri trebuiesc trăite, văzute, altfel nu ai la ce să te raportezi. A: Poate la o lume utopică! Ar fi bine să fie aşa, să ne trezim într-o lume perfectă. D: După cum spuneam, aşa va fi, dar nu dintr-o dată. Vor fi câţiva ani de bulversare totală, ani în care totul se va schimba şi toate vor trebui reformulate. Mă refer aici inclusiv la ştiinţă şi religie. A: Cât crezi că va dura această perioadă de stabilizare? D: Intre trei şi cinci ani tereştri. A: Inainte sau după 2012? D: După. Inainte va trebui să înţelegem că nu suntem singuri în acest univers. A: Din câte ştiu în 2012 Pământul se va alinia cu centrul galaxiei, care este o gaură neagră. Imi poţi spune ce este gaura neagră? D: Gaura neagră este locul în care nu există nici o dimensiune. Este vid absolut. Este un fel de punct zero al universului. Un loc în care creaţia încetează să mai existe. A: Adică nu există nimic? La ce foloseşte? D: Este locul unde toate rezidurile se descompun, atrase de o uriaşă forţă rotativă. Aici sunt înghiţite planete stinse, asteroizi, comete, praf. Dacă vrei o poţi compara cu un malaxor gigantic în care tot ceea ce intră este desfăcut, redus la nivel subatomic şi apoi transformat în energie, căci nimic nu trebuie irosit. A: Se spune că sunt porţi de trecere către alte lumi. D: Nu, ele sunt ceea ce ţi-am spus...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.