Introducere în programarea neurolingvistica

Introducere în programarea neurolingvistica
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-588-939-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 144

DESCRIERE

Introducere în programarea neurolingvistica - cum sa construiti o viata de succes - Richard Bandler, Owen Fitzpatrick, Alessio Roberti
 
Scrisa din perspectiva unui participant la un seminar organizat de Richard Bandler, cartea ofera, într-un limbaj accesibil, modalitati practice de aplicare în viata cotidiana, personala, familiala si profesionala a unor tehnici ale programarii neurolingvistice (NLP). Fara teorii, fara explicatii sau demonstratii care nu se mai termina, fara termeni complicati si greu de înteles, cartea este un ghid în lumea metodelor NLP.
 
Dupa mai bine de patruzeci de ani de activitate, Richard Bandler prezinta esenta descoperirilor din acest domeniu si modul în care toate aceste învataminte pot fi puse în practica de oricine doreste sa aiba succes în orice domeniu al existentei sale.
 
Fobii, depresii, obiceiuri daunatoare, tulburari psihosomatice, dificultati de învatare, oricare ar fi problemele cu care va confruntati, tehnicile NLP va vor arata cum sa treceti peste ele. Folosind aceste tehnici, veti deveni mai puternici, mai fericiti, va veti atinge scopurile si veti obtine succesul mult visat.
 
Multi cred ca e greu sa-ti schimbi tiparele mintale si sa-ti dezvolti abilitati noi. Ei bine, programarea neurolingvistica îti arata ca nu e chiar asa. Ai în tine puterea de a fi orice îti doresti – managerul de succes, iubitul ideal, angajatul eficient –, dar si puterea de a te complacea sa fii ceea ce nu-ti doresti – sotul nesuferit, amanta nefericita sau omul de afaceri falimentar. Adevaratul tau potential asteapta sa fie dezvaluit si sa îti transforme viata. Tehnicile NLP te învata limbajul succesului prin aplicarea câtorva metode simple. Esenta lor? Culegi ceea ce ai semanat! Tu ce ai sadit în mintea ta?
 
CUPRINS:
 
Multumiri... 5
Introducere... 11
Capitolul 1: Un seminar cu cofondatorul programarii neurolingvistice... 15
Capitolul 2: O scurta istorie a NLP... 23
Capitolul 3: Ce trebuie sa faceti pentru a va simti bine... 39
Capitolul 4: Cum poti deveni un maestru al comunicarii... 69
Capitolul 5: Cum sa ai o viata minunata... 103
Capitolul 6: Dupa seminar... 117
Capitolul 7: Jurnalul lui Joe... 121
   Note de la seminar... 121
Capitolul 8: Tehnici folosite în carte... 127
   Scapati de amintirile neplacute... 127
   Declansati sentimente pozitive prin ancorare... 127
   Amplificati sentimentele pozitive... 128
   Eliminati sentimentele negative... 129
   Puterea armonizarii: comunicarea nonverbala... 130
   întrebari metamodel... 131
   Crearea unui viitor mai bun... 132
   Lista submodalitatilor... 133
Resurse
Lecturi recomandate... 135
Produse pe suport DVD si CD... 136
Site-uri... 137
Societatea de Programare Neurolingvistica / 139
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0431 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.