Intrebari și teste pentru obținerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE + D, DE (2023)

Intrebari și teste pentru obținerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE + D, DE (2023)
Preț: 61,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-659-170-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 304

DESCRIERE

Intrebari și teste pentru obținerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE + D, DE (2023)
Camioane și autobuze. Conține harta indicatoarelor! - Editura National
 
Conceputa pentru a veni in ajutorul acelora care doresc obținerea permisului de conducere categoria CD, lucrarea INTREBARI ȘI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA CD include:
 
- intrebari actualizate pentru verificarea cunoștințelor de circulație rutiera, structurate pe capitole care acopera intreaga tematica a codului rutier in vigoare, atat pentru CATEGORIA C – AUTOCAMIOANE și CATEGORIA D – AUTOCAMIOANE, cat și pentru CATEGORIILE CE și DE (REMORCAREA). Capitolele sunt urmate de grila raspunsurilor corecte și de teste pentru exersarea cunoștințelor dobandite. Intrebarile sunt susținute de fotografii explicite, care ajuta la creșterea gradului de ințelegere a diverselor situații din trafic.
 
- principalele legi ale codului rutier (Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, și Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgența nr. 195/2002), un capitol care trateaza raspunderea contravenționala (enumerarea situațiilor și a motivelor pentru care se pot reține permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia și certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, precum și cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul)
 
 - o anexa a indicatoarelor.
 
Lucrarea este permanent adaptata la noua legislație rutiera din Romania și asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reușita la examenul pentru obținerea permisului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0174 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.