Întrebări și teste pentru obținerea permisului de conducere auto, categoria B (2023)

Întrebări și teste pentru obținerea permisului de conducere auto, categoria B (2023)
-7,8%
Preț: 70,00 lei
75,90 lei (-7,77%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9789736591976
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 560

DESCRIERE

Întrebări și teste pentru obținerea permisului de conducere auto, categoria B (2023) - Dan Chiriac
Explicații si comentarii ale răspunsurilor corecte din lucrarea „Întrebări și teste pentru obținerea permisului de conducere auto, categoria B
 
Concepută drept un manual exhaustiv de natură a facilita deprinderea și aprofundarea noțiunilor elementare de circulație rutieră în vederea obținerii permisului de conducere categoria B, lucrarea ÎNTREBĂRI ȘI TESTE PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA B reprezintă, de fapt, un pachet care include: o carte de întrebări actualizate pentru verificarea cunoștințelor de circulație rutieră și o broșura care conține principalele legi ale codului rutier (Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completările la zi, și Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgența nr. 195/2002), precum și explicațiile răspunsurilor corecte ale întrebărilor conținute în carte.
 
Lucrarea este permanent adaptată la noua legislație rutieră din România și asigură, după aprofundare, o rată mare de reușita la examenul pentru obținerea permisului.
 
Cartea este structurată în câteva capitole principale, care cuprind întreaga tematică a codului rutier în vigoare, capitole urmate de teste pentru exersarea cunoștințelor dobândite. Întrebările sunt susținute de fotografii explicite, care ajută la creșterea gradului de înțelegere a diverselor situații din trafic.
 
Pe lângă cele două legi rutiere și explicațiile răspunsurilor corecte, broșura mai conține enumerarea situațiilor și a motivelor pentru care se pot reține permisul de conducere sau dovada înlocuitoare a acestuia și certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada de înlocuire a acestuia, cazurile în care se poate dispune imobilizarea unui vehicul, precum și o anexă a indicatoarelor.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0159 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.