Inteligenta parentala

Inteligenta parentala
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-93990-0-2
Anul publicării: 2016
Pagini: 288

DESCRIERE

Inteligenta parentala. Disciplina dincolo de drame si haos emotional - Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson
... experții din spatele bestseller-ului “Creierul copilului tău” – Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson – explorează acum provocarea finală în creșterea copilului: disciplina. Un bol cu micul dejun aruncat prin toată bucătăria. Laptele și cerealele împroșcate pe tot peretele. Sau unul dintre copiii tăi își amenință fratele mai mic. Sau primești un apel telefonic de la directorul școlii, a treia oară în această lună. Ce faci?
Inteligența parentală îți oferă o hartă eficientă, plină de compasiune pentru a trata aceste accese de furie, tensiuni și lacrimi – fără a provoca o scenă. Bazat pe descoperiri recente despre creier, care ne oferă perspective profunde asupra copiilor pe care îi creștem și cărora le oferim dragostea noastră, asupra educării în moduri care favorizează dezvoltarea optimă, această carte oferă o abordare de tip “relațional” care se bazează pe dorința înnăscută a copiilor de a-i mulțumi pe părinți și de a se înțelege cu ceilalți.
Plină de povești sincere și ilustrații jucăușe care dezvăluie sugestiile autorilor asupra vieții, Inteligența Parentală prezintă mesaje clare într-un format practic și îmbietor. Folosind aceste tehnici, vă puteți crește copiii într-un mod puternic concentrat pe construirea relațiilor, respect și mai puțină dramă și conflicte. Ca urmare, viața ta de părinte va fi mai ușoară și parentajul tău mai eficient. Și, cel mai important, vei crea conexiuni în creierul copilului tău care să-i dezvolte aptitudinile emoționale și sociale care îi vor fi de folos începând de acum și până la sfârșitul vieții – toate acestea în timp ce îți vei consolida relația cu copilul tău.
CUPRINS:
înainte de a citi această carte
Introducere. Disciplina relaţională şi fără drame: încurajăm cooperarea şi dezvoltăm creierul copilului
Capitolul 1 Să reGÂNDIM disciplina
Capitolul 2 Creierul disciplinat
Capitolul 3 De la tantrum la seninătate: conectarea este cheia
Capitolul 4 Conectarea fără dramă în practică
Capitolul 5 Disciplina în 3 paşi: Redirecţionarea astăzi şi pentru viitor
Capitolul 6 Abordarea comportamentelor: Pe scurt, R- E- D- I- R- E- C- T
Concluzii Despre baghete magice, calităţi umane, reconectare şi schimbare: Patru mesaje de speranţă
Resurse suplimentare Conectare şi redirecţionare - fişă de frigider Când un expert în creşterea copiilor îşi pierde răbdarea O notă către adulţii care au grijă de copiii noştri Douăzeci de greşeli pe care le fac până şi părinţii extraordinari
Un extras din Creierul copilului tău: Douăsprezece strategii revoluţionare de dezvoltare unitară a creierului copilului tău

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1670 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.