Intelepciunea lumii naturale. Invatatura spirituala si practica de la plante, animale si Mama Pamant

Intelepciunea lumii naturale. Invatatura spirituala si practica de la plante, animale si Mama Pamant
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786063806834
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 232

DESCRIERE

Intelepciunea lumii naturale. Invatatura spirituala si practica de la plante, animale si Mama Pamant - Granddaughter Crow
 
... de la animale și plante, la peisaje și anotimpuri, lumea naturală este un maestru fenomenal. Te îndrumă și te susține pentru a-ți îmbunătăți relațiile, cariera, sănătatea, starea financiară şi nu numai. Prin numeroasele exerciții practice, meditații și perspective noi pe care le propune, lucrarea de faţă te ajută să-ţi găsești echilibrul şi armonia în viață și să conștientizezi importanța planetei noastre.
 
Alătură-te lui Granddaughter Crow într-o călătorie revelatoare, de-a lungul căreia vei deveni cea mai autentică versiune a ta. Explorează felul în care vremea şi ciclurile anotimpurilor îți influențează cele patru corpuri – fizic, emoțional, mental și spiritual. Află cum să-ți creezi propria roată sacră și cum să lucrezi cu partea ta de umbră. Această carte te ajută să comunici cu natura, oferindu-ți un profund simț al înțelegerii și al scopului vieţii. Ea este cheia prin care te vei conecta cu natura din jur și vei învăţa cum să-ţi (re)dobândeşti sentimentul de apartenenţă la lumea în care trăieşti.
 
GRANDDAUGHTER CROW este autoare, vraci şi speaker motivațional. Descinde dintr-un lung șir de lideri spirituali. Este empat, medium și membru al Națiunii Navajo. A fost votată Femeia Anului 2015 de Asociația Națională a Femeilor de Carieră din SUA.

CUPRINS:

Lista exercițiilor
Rugaciunea Navajo a Cărării Frumuseții
Cuvânt-inainte
Introducere

1. Conectându-ne cu natura și învățând de la ea
2. Regnul animal
3. Regnul vegetal
4. Peisajele
5. Anotimpurile și ciclurile vremii
6. Roata sacră
7. Partea de umbră
8. Cum să devii puternic
Concluzie
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.