Intalniri solare

Intalniri solare
Preț: 49,05 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 340

DESCRIERE

Intalniri solare - Marianne Dubois
Ai intrat in casa mea. Ştiam că eşti Tu. cel in care nu puteam crede. Nu îndrăzneam să-mi ridic ochii către faţa ta. Cum să-mi imaginez faţa Iubirii?"
Intâlniri solare povesteşte o experienţă aşa de intensă incăt ca deschide şi pentru alţii posibilitatea trecerii de la suferinţa la bucurie, trecerea spre o altă conştiinţa. Această transformare e adusă la început de întâlnirea cu o imagine a lui Isus trăită intr-o stare de meditaţie profunda. Această imagine se interiorizează din ce in ce mai mult pentru a deveni substanţa insăşi a fericirii şi a vieţii.
EL SPUNE:
Teama nu mai face parte din tine. Iţi cer îndrăzneala splendidă a unei explozii solare. Iţi cer să semeni peste tot un nou ferment, nu prin învăţătura unei vorbe care poate fi inchisă intr-o dogmă sau prin orice formă rigidă de găndire ci printr-o "stare de a fi", o transparenţă care este cea a transformării constante a vieţii.
Cer miilor de faţete ale libertăţii tale de a se propulsa in orice loc pentru a forma cu mulţi alţii reţeaua iubirii pe care am conceput-o asupra planetei.
Iţi cer să fii bucuria care infloreşte pe toate drumurile lumii.
Iţi cer să fii eu, sursa infinită a Iubirii.
Iţi cer să fii intr-adevăr tu insăţi.
 
Fragmente din carte:
Lasă toate schemele care îţi vin din cărţi sau din experienţele tale trăite. Ai încredere în mine, realitatea a ceea ce eşti tu cu adevărat se trăieşte în necunoscut şi vine din inima ta. Lasă-te inundată de prezenţa mea fără niciun reper şi fără interdicţiile care ţi-au fost imprimate de la o viaţă la alta. Doar noţiunea greşelii te împiedică să avansezi şi să intri deplin în tine însăţi.
Tu te zbuciumi pentru că ai vrea să traduci prezenţa mea prin acte, dar tu nu ai nevoie să mă răspândeşti în jurul tău. Eu sunt în fiecare şi toate uşile sunt deschise. Tu nu eşti separată şi lumina se propagă din ea însăşi.
Adevărata ta dorinţă, cea mai profundă este o dorinţă de absolut. Expresia sexualităţii este unul dintre mijloacele de a întâlni acest absolut. Trebuie acceptată total şi văzută ca o bucurie sacră a existenţei. Este baza vieţii. Ea nu este străină iubirii divine. Ea este pură energie şi guvernează naşterea tuturor lucrurilor din univers.
Fiinţele omeneşti şi bisericile lor separă şi împart pentru a acapara puterea. Oamenii vor să stăpânească această energie care îi depăşeşte şi de care le e teamă, mai ales când ea scapă regulilor pe care ei le-au stabilit.
Lasă-te purtată de val. Doar necunoscutul este patria inimii tale.
Promisiunea absolutului se poate realiza prin sexualitate când nu înduri nicio dependenţă. Divinitatea este totală, dar ea este de asemenea tu însăţi. Poţi să o iubeşti fără restricţii, fără vreo cerere, în deplină libertate. Şi te poţi simţi iubită în întregul tău adevăr fără nicio judecată. Este suficient să laşi energia să înflorească cum vrea în lumina inimii tale. Astfel vei putea să înţelegi mecanismul naturii tale adevărate şi să te debarasezi de rădăcina interdicţiilor şi a vinei care te apasă de atâta timp.
Aici puteti vedea un interviu cu autoarea cartii Intalniri Solare, Marianne Dubois. 
 

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

O carte minunată! Plină de căldură...

Pentru mine,„Întâlniri Solare" a fost și încă e o carte vie. Am ajuns la ea condusă cu siguranță de ceva mai presus decât mintea mea. Am citit-o cu blândețe și umilință, și, pas cu pas, am simțit pentru prima dată cum se citește cu inima. E ceva ce nimeni nu putea să mă învețe efectiv, chiar dacă mi-ar fi explicat, pentru că astfel de lucruri se trăiesc și se cunosc doar prin propria experiență. O carte pe care o recomand cu drag, pentru acei căutători spirituali, căutători ai acelui spațiu din ei înșiși, un spațiu atât de plăpând și totuși atât de vast și cuprinzător. Îndemn la această întâlnire solară, cu propriul soare interior. Merită!

Cărți noi - Literatura Initiatica/Beletristica

Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.