Întâlnire cu un călugăr

Întâlnire cu un călugăr
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392884
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256

DESCRIERE

Întâlnire cu un călugăr - Mukherjee Jayant
 
... care este importanța lui Swami Vivekananda și a învățăturilor sale în lumea grăbită de astăzi?
... sunt religia și spiritualitatea unul și același lucru?
 
Cartea de față te invită la o întâlnire profundă cu spiritualitatea și te învață cum să-ți alegi propria cale spre adevăr. Citind-o, vei obține un sentiment de optimism și de încredere în sine ce îți va infuza toate aspectele vieții.
 
... când Deepak și Dipali ajung în Dehradun pentru a-l întâlni pe Jayant, pe prietenul lor din copilărie, aduc cu ei un călugăr...

Prezența lui imprimă o direcție neobișnuită, înspre spiritualitate, prin relatări deopotrivă provocatoare și interesante, redate din perspectiva tradițiilor indiene. Discuția devine tot mai profundă, abordând chestiuni precum sensul vieții, viziunea, munca, organizația, liderul ca mentor și realitatea. Protagoniștii navighează printre curenții umanismului, ai filosofiei, religiei și managementului și încearcă să răspundă la întrebări cu care însuși Swami Vivekananda s-a luptat.
 
CUPRINS:
Introducere
Capitolul 1. Ratiunea de a fi
Capitolul 2. Sensul
Capitolul 3. Viziunea
Capitolul 4. Lucrarea
Capitolul 5. Infiintarea unei organizatii
Capitolul 6. Liderul ca mentor
Capitolul 7. Realitatea
Note
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura Initiatica/Beletristica

Created in 0.0574 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.