Instant Karma. Ziua în care totul s-a schimbat - David Michie

Instant Karma. Ziua în care totul s-a schimbat - David Michie
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9644-33-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 422

DESCRIERE

Instant Karma. Ziua în care totul s-a schimbat - David Michie
 
O viziune extraordinară, uneori amuzantă, alteori emoţionantă, deseori provocatoare şi care ne pune cu adevărat pe gânduri. Cât de mult s-ar transforma comportamentul uman dacă ar fi să trăim cu consecinţele imediate ale acţiunilor noastre?

Cum ar fi dacă ne-am trezi cu toţii într-o bună dimineaţă şi am descoperi că fiecare acţiune şi intenţie de-a noastră este urmată la scurt timp de un eveniment nemaipomenit? Orice act de generozitate descoperim că este răsplătit pe măsură. Infracţiunile sunt urmate de calamităţi cumplite. În câteva minute, efectele karmei ar fi resimţite de către fiecare dintre noi. În decurs de câteva ore, fiecare om obişnuit şi-ar da seama că ceva extraordinar se petrece şi după haosul de moment, se va instaura rapid o nouă ordine a lucrurilor.

Instant Karma este o poveste a acelei zile. O viziune extraordinară, uneori amuzantă, alteori emoţionantă, deseori provocatoare şi care ne pune cu adevărat pe gânduri. Cât de mult s-ar transforma comportamentul uman dacă ar fi să trăim cu consecinţele imediate ale acţiunilor noastre? Este cumva realitatea mai mult un produs al minţilor noastre decât al circumstanţelor? şi nu în ultimul rând, preocuparea către binele celorlalţi este cu adevărat cheia împlinirii potenţialului nostru?

CUPRINS:

Omagiu

Prolog
Trezeşte-te şi savurează parfumul cafelei
Ridiculizarea
Opoziţie violentă
De la sine înţeles
Ziua următoare

Dedicaţie
Nota autorului
Despre autor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0496 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.