Ingrijirea postcancer

Ingrijirea postcancer
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-141-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 424

DESCRIERE

Ingrijirea postcancer - Dr. Gerald M. Lemole, Dr. Pallav K. Mehta, Dr. Dwight L. McKee
 
... după experiența intensă și emoțiile care însoțesc operația, tratamentul cu radiații sau chimioterapia (ori toate trei), bolnavii de cancer rămân adesea fără prea multe îndrumări referitoare la păstrarea stării de sănătate după tratament. Îngrijirea postcancer este un ghid accesibil care umple acest gol, oferind informații despre cum să-ți menții sănătatea fizică – având capitole dedicate epigeneticii, nutriției și exercițiilor fizice –, precum și sănătatea emoțională, cu ajutorul unor tehnici de gestionare a stresului.

Noua știință a epigeneticii a demonstrat că nu suntem prizonierii moștenirii noastre genetice. Stilul de viață are un efect asupra celor mai răspândite forme de cancer (mamar, de prostată, endometrial, de colon, de vezică urinară, melanom și limfom).

Autorii prezintă schimbări ale stilului de viață ușor de implementat, care să „activeze" sutele de gene ce luptă împotriva cancerului și să le „dezactiveze" pe cele care favorizează cancerul. La asta se adaugă 34 de rețete sănătoase și sugestii despre cum să rămâi activ și să faci mișcare, cum să-ți „detoxifici" locuința și mediul și ce suplimente alimentare să iei ca să previi apariția ajuți la prevenirea recidivei.
 
„Nicio formă de cancer nu are o mortalitate de 100%. Oricât ar fi de gravă acea formă, oricare ar fi șansele, există întotdeauna supraviețuitori… După ce sunt supuși unui tratament, mulți bolnavi de cancer suferă inutil, iar unii se confruntă cu riscuri mari — chiar cu eșecul terapiei — din cauza oportunităților ratate din perioada de după tratament. De aici, necesitatea acestei cărți minunate, care oferă sfaturi excepțional organizate și documentate pentru cei care s-au confruntat cu această boală" – Dr. Mehmet C. Oz
 
Dr. Gerald M. Lemole este chirurg specializat în chirurgie toracică și în medicină integrativă, autor al cărții The Healing Diet.
Dr. Pallav K. Mehta este director de oncologie integrativă la Centrul Oncologic MD Anderson din Cooper.
Dr. Dwight L. McKee este medic autorizat specializat în medicină internă, oncologie, hematologie, nutriție și medicină integrativă
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte de dr. Mehmet C. Oz
Introducere    
 
Partea I. Există viaţă după cancer
Capitolul 1. Şi acum ce fac?    
Capitolul 2. „Ne vedem peste şase luni"    
Capitolul 3. Refacerea postcancer
        
Partea a II-a. Sănătatea fizică
Capitolul 4. Epigenetica        
Capitolul 5. Dieta şi nutriţia    
Capitolul 6. Activitatea fizică        
Capitolul 7. Evitarea toxinelor        
Capitolul 8. Protocoale pentru cancer  
 
Partea a III-a. Sănătatea emoţională
Capitolul 9. Stresul şi sănătatea mentală        
Capitolul 10. Tehnici de gestionare a stresului    
Capitolul 11. Cum să-ţi creezi un sistem de sprijin
Capitolul 12. Găsirea echilibrului    

Concluzie            
Reţete
Mulţumiri
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0269 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.