Ingeri la varful degetelor mele

Ingeri la varful degetelor mele
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060063995
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320

DESCRIERE

Ingeri la varful degetelor mele - Lorna Byrne
 
... când scriu aceste rânduri, se împlinesc mulţi ani de când ingerii mi-au dezvăluit pentru prima dată misiunea mea, aceea de a le aminti oamenilor că au, fiecare dintre ei, un înger păzitor şi de a le vorbi despre realitatea spirituală a vietii lor. Tot timpul învăţ ceva nou despre îngeri. Nu mi s-a dezvăluit totul dintr-odată, pe când eram copil, ci mi se arată lucruri pe măsura ce devin capabilă să le înţeleg - şi scriu despre acestea atunci cand mi se spune că lumea este pregătită pentru ele.
 
Uneori, mi se transmit lucruri pe care mi se interzice sa le comunic, iar alteori mi se permite să dezvălui lucruri pe care, anterior mi se ceruse să le păstrez sub tăcere. Spre exemplu, ani la rând, mi s-a interzis să vorbesc, în vreun fel, despre îngerul meu păzitor. Cartea de faţă cuprinde numeroase astfel de secrete pe care, acum, mi s-a spus că pot şi trebuie să le fac publice.

Aceasta carte este continuarea cărţii Ingeri în părul meu  şi spune povestea vieţii mele, cuprinzând relatări despre cum mi-am crescut copiii, despre întâlnirile mele cu Arhanghelul Mihail, cu îngerul Ilie, cu Pasărea Iubirii mele şi episoade de fericire şi nefericire neţărmurită, iubiri pierdute şi regăsite.
 
In paginile acestei cărţi, vă prezint căi prin care să vă apropiaţi de îngerul vostru păzitor. îngerul meu păzitor m-a învăţat aceste lucruri, când eram copil, astfel încât să vi le transmit şi vouă, pentru a ajunge la o conexiune spirituală mai profundă cu propriul vostru înger.

Când privesc în urmă, la viaţa mea, prin prisma cunoaşterii pe care am dobândit-o de când am scris Ingeri în părul meu, înţeleg mult mai bine cele ce mi s-au întâmplat şi de ce - la fel cum înţeleg cu şi mai mare claritate ceea ce întâmplă cu noi toţi şi cu lumea în care trăim. în cărţile mele anterioare, ca şi în cadrul întâlnirilor cu publicul, am pus accentul pe rolul îngerilor în viaţa noastră. în acest volum, voi accentua, totodată, rolul celor dragi, plecaţi dintre noi, suflete cărora li se permite să coboare lângă noi, din ceruri, pentru un scurt răgaz, şi vă voi spune cum trebuie să interacţionăm cu aceştia. Vorbesc, de asemenea, despre cum să ne rugăm lui Dumnezeu împreună cu îngerii şi despre felul în care aceste rugăciuni ne transformă întreaga fiinţă.

Mai presus de orice, înţeleg mult mai bine felul în care ne văd îngerii, felul în care ne iubesc ei, ce pot face aceştia pentru noi şi ce anume doresc din partea noastră - ce anume văd ei. Dumnezeu şi îngerii sunt permanent lângă noi şi ne pot ajuta în orice moment - tot ce trebuie să facem este să întrebăm şi, fireşte, să ascultăm. De aceea, am numit această carte Ingeri la vârful degetelor mele.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0315 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.