Inevitabilul. Cele 12 forțe tehnologice care ne modelează viitorul

Inevitabilul. Cele 12 forțe tehnologice care ne modelează viitorul
-4,5%
Preț: 42,00 lei
44,00 lei (-4,55%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786067108620
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 360

DESCRIERE

Inevitabilul. Cele 12 forțe tehnologice care ne modelează viitorul - Kevin Kelly
 
Multe dintre schimbările din următoarele decenii sunt inevitabile, din cauza tendinţelor tehnologice aflate în mişcare. În această carte fascinantă și provocatoare, Kevin Kelly face o evaluare optimistă a viitorului, arătând că inovațiile care deja ne influenţează viaţa - de la realitatea virtuală la inteligenţa artificială încorporată în tot ceea ce producem - pot fi înțelese pornind de la câteva forțe determinante.
 
E vorba despre tendinţe ce revoluţionează modul în care cumpărăm, lucrăm, învăţăm şi comunicăm unii cu alţii. Kelly identifică și descrie aceşti vectori, explorând felul în care se intersectează și conlucrează. Înţelegându-i şi acceptându-i, ne va fi mai ușor să ne adaptăm noilor condiții și să profităm din plin de beneficiile tehnologiei.
 
 Cartea aceasta este indispensabilă celor ce vor să identifice direcția optimă pentru afacerea și domeniul lor de activitate sau chiar pentru propriile aspiraţii, pe măsură ce această lume nouă prinde contur.
 
„Oricine poate să se pretindă profet, ghicitor sau futurolog. Însă Kevin Kelly chiar are dreptate. [...] Schimbările tehnologice, culturale şi sociale pe care le anticipează în acest volum sunt cu adevărat inevitabile. E ca şi cum ai avea în mână un glob de cristal." DAVID POGUE, YAHOO TECH
 
CUPRINS:

Introducere
Capitolul 1: Devenirea
Capitolul 2: Cognificarea
Capitolul 3: Fluiditatea
Capitolul 4: Vizualizarea
Capitolul 5: Accesarea
Capitolul 6: Distribuirea
Capitolul 7: Filtrarea
Capitolul 8: Remixarea
Capitolul 9: Interacționarea
Capitolul 10: Monitorizarea
Capitolul 11: Interogarea
Capitolul 12: Inceputul
Mulțumiri
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.