Incepe cu ce nu-ti place

Incepe cu ce nu-ti place
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-588-765-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 120

DESCRIERE

Incepe cu ce nu-ti place - Brian Tracy
... pe parcursul carierei mele, am descoperit un adevăr fundamental: abilitatea de a te concentra în exclusivitate asupra celei mai importante sarcini, de a o îndeplini corect şi de a o duce la bun sfârşit reprezintă cheia spre succesul deplin, spre realizare, respect, prestigiu şi fericire în viaţă. Viziunea aceasta fundamentală reprezintă esenţa cărţii de faţă. Am scris cartea aceasta ca să arăt cum se poate avansa mai rapid în carieră.
 
Paginile care urmează conţin 21 dintre cele mai puternice principii despre eficacitatea personală pe care le-am descoperit vreodată. Metodele, tehnicile şi strategiile prezentate sunt practice, demonstrate şi au efecte rapide. Pentru economie de timp, nu mă voi ocupa de diversele explicaţii psihologice şi emoţionale pentru tergiversare sau proasta administrare a timpului. Nu mă voi adânci prea mult în teorie sau în investigaţii ştiinţifice. Ceea ce vei învăţa sunt măsuri concrete pe care le poţi lua imediat, pentru a obţine rezultate mai bune şi mai rapide în munca pe care o desfaşori.
Fiecare idee din această carte se axează pe creşterea nivelurilor tale generale de eficienţă, performanţă şi randament, pe sporirea valorii tale, indiferent de domeniul în care lucrezi. Multe dintre aceste idei pot fi, de asemenea, aplicate şi în viaţa obişnuită. Cheia succesului este acţiunea. Principiile aprofundate în această carte au ca efect îmbunătăţirea rapidă şi previzibilă a performanţei şi a rezultatelor. Cu cât le vei asimila şi le vei pune mai repede în aplicare, cu atât mai repede vei avansa în carieră...
CUPRINS:
Introducere începe cu ce nu-ţi place Capitolul 1 pregateşte-ţi terenul Capitolul 2 Plănuieşte-ţi din vreme fiecare zi Capitolul 3 Aplica regula 80/20 în tot ceea ce faci Capitolul 4 Ţine seama de consecinţe Capitolul 5 Aplică în permanenţă metoda ABCDE Capitolul 6 Concentrează-te asupra ariilor cu rezultate-cheie Capitolul 7 Respectă legea eficienţei obligatorii Capitolul 8 Pregăteşte-te cu atenţie înainte de a începe Capitolul 9 Fă-ţi temele Capitolul 10 Pune-ţi talentul la lucru Capitolul 11 Află ce te împiedică Capitolul 12 Mergi de la un butoi la altul Capitolul 13 Asumă-ţi responsabilitatea Capitolul 14 Foloseşte la maximum forţa personală Capitolul 15 Mobilizează-te şi treci la fapte Capitolul 16 Grăbeşte-te încet Capitolul 17 Rezolvă mai întâi sarcina cea mai grea Capitolul 18 Porţionează sarcina Capitolul 19 împarte timpul în bucăţi Capitolul 20 Fii tot timpul activ Capitolul 21 Acordă exclusivitate fiecărei sarcini Concluzii Să punem totul cap la cap

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0352 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.