În căutarea fericirii

În căutarea fericirii
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9707-08-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 256
Categoria: Filozofie

DESCRIERE

În căutarea fericirii - Jonathan Lehmann
 
... se poate spune că Jonathan reuşise în America: o carieră de succes la New York, o iubită admirată de toată lumea, un anturaj interesant, bani, petreceri, droguri... Se simţea însă nefericit, aşa că renunță peste noapte la tot și porneşte să descopere fericirea. Căutările lui îl aduc în India, la un retreat Vipassana: zece zile de meditaţie, câte zece ore pe zi, într-o tăcere totală, fără telefon şi tabletă. O formă hard de meditaţie pe care autorul o consideră cea mai puternică experienţă trăită vreodată şi care îl transformă cu desăvârşire.
 
Aşa s-a născut această carte: o lectură uşoară despre spiritualitatea profundă pe care Jonathan Lehmann, un om ca oricare dintre noi, o atinge în periplul său indian de trei luni ce a urmat experienţei legate de Vipassana.
 
În egală măsură călătorie inițiatică și cronică de spiritualitate, jurnalul său, scris într-un stil amuzant, sincer și inteligent, bulversează atât stilurile literare, cât și conștiințele, prin descoperirile pe care autorul le împarte cu noi: revelațiile mistice, hipnoza, constelaţiile familiale, discuțiile cu învățători spirituali, depășirea suferinței după un eșec în dragoste, lupta neîncetată împotriva tiraniei minții și a dependențelor de tot felul, inițierea în sexul tantric – da, chiar putem şi noi!
 
O lectură la capătul căreia îți vei pune întrebări profunde, menită să te ajute să trăiești în prezent și să nu mai fii sclavul propriei minți.
 
CUPRINS:
 
Partea întâi. Vipassana

Partea a doua. Rătăcit prin India

Partea a treia. Nu e nevoie să-ți faci planuri

Partea a patra. Renașterea

Trei obiceiuri personale pentru dobândirea fericirii
Sugestii de lectură

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Filozofie

57,00 lei
59,95 lei (-4,92%)
Created in 0.0325 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.