Împreuna la bine si la greu

Împreuna la bine si la greu
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-93990-1-9
Anul publicării: 2018
Pagini: 208

DESCRIERE

Împreuna la bine si la greu - 10 adevaruri salvatoare pentru relatia de cuplu - Harville Hendrix, Helen Lakelly Hunt
 
Bine ai venit la Revolutia Relationala! Împreuna la bine si la greu este o harta esentiala si accesibila pentru construirea unei casnicii puternice în lumea moderna. Autorii bestseller-ului, Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt au distilat în zece adevaruri esentiale ceea ce au învatat despre cum sa creezi o relatie satisfacatoare si de succes, atât din propria lor calatorie de zeci de ani, cât si din laboratorul casatoriilor pe care îl sustin de câteva decenii.
 
În fiecare capitol, Harville si Helen introduc un adevar simplu, cum ar fi "o frustrare este o dorinta deghizata", "incompatibilitatea este baza casatoriei" sau "conflictul este cresterea ce încearca sa se produca" – apoi conduc cuplurile prin exercitii usoare, dar eficiente  pentru a le ajuta sa aplice fiecare adevar în viata reala, în fiecare zi.
 
Harville si Helen si-au petrecut întreaga cariera ajutând cuplurile sa-si transforme casatoriile, prin cercetare, ateliere de lucru si consiliere. Dar casatoria – chiar si pentru expertii relationali – nu este niciodata usoara, si cu câtiva ani în urma, se aflau si ei la un pas de divort. Harville si Helen si-au redresat casnicia prin aceleasi exercitii pe care le folosisera cu atât de multe alte cupluri, salvându-si casatoria si ajutându-i sa realizeze un parteneriat veritabil.
 
Aceasta carte este pentru toate cuplurile. Ea ofera instrumente practice necesare pentru a transforma relatia cuiva într-o casatorie plina de satisfactii si de bucurie. Scrisa cu umor, compasiune, si onestitate, si ilustrata cu anecdote, "Împreuna la bine si la greu" este un plan strategic pentru crearea unui parteneriat mai puternic si mai satisfacator al zilelor noastre.
 
"Cartile, ca si Maestrii, vin în viata noastra când suntem pregatiti sa le primim. Daca te-ai întâlnit cu aceasta carte, înseamna ca esti gata pentru Revolutia Relationala. Casnicia fericita este posibila. Harville si Helen îti arata în aceasta carte cum sa îti croiesti viata în doi pe masura ta, a dorintelor si nevoilor tale - un parteneriat viu si eficient. Ai în mâna un manual pentru construirea bucuriei în casnicie. De fapt, în orice relatie." - CRISTINA TREPCEA (psihoterapeut, realizator tv si radio)
 
CUPRINS:
 
Multumiri... 9
Introducere: Felicitari, faceti parte din ceva cu adevarat important!... 11
Cum sa folositi aceasta carte... 17
Adevarul nr. 1
Dragostea Romantica este o iluzie... 21
Adevarul nr. 2
Incompatibilitatea e baza casniciei... 34
Adevarul nr. 3
Conflictul e un progres pe cale sa se-ntâmple... 47
Adevarul nr. 4
Când esti prezent pentru celalalt, vindeci trecutul... 58
Adevarul nr. 5
Nu e vorba de CE spui, ci de CUM o spui... 69
Adevarul nr. 6
Negativitatea e un abuz invizibil... 81
Adevarul nr. 7
Negativitatea e o dorinta mascata... 95
Adevarul nr. 8
Creierul are o minte a lui... 108
Adevarul nr. 9
Casnicia e prilej de râs... 119
Adevarul nr. 10
Mariajul e cea mai buna asigurare pentru viata... 129
Postfata: Revolutia Relationala... 143
Programul de exercitii... 157
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0374 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.