Illuminati, societatea secreta care a deturnat intreaga lume

Illuminati, societatea secreta care a deturnat intreaga lume
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786069433454
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 526

DESCRIERE

Illuminati, societatea secreta care a deturnat intreaga lume - Jim Marrs
 
... ei sunt forţa motrice din spatele spălării pe creier a maselor inconştiente de oameni, controlului mental ostentativ, manipulării credinţelor, scăderii calităţii informaţiilor ştiinţifice din societate de dragul popularizării, otrăvirii chimice a alimentelor, apei şi aerului (substanţele cancerigene, cunoscute la nivel global, precum sărurile de aluminiu [chemtrails], aspartamul, fluorura de sodiu, melamina etc.); de asemenea, s-a dezvăluit că Illuminati deţin controlul total şi complet asupra tuturor mass-media importante din lumea modernă, asupra tuturor informaţiilor, tuturor alimentelor, tuturor banilor, asupra majorităţii forţelor militare ale lumii.
 
Mijloacele de putere prin care acţionează Illuminati sunt marile bănci şi manipularea tuturor banilor şi bogăţiilor planetei. Illuminati au un consiliu privat de elită, care interconectează delegaţii şi controlează băncile majore ale lumii. Ei creează inflaţii, recesiuni, crize economice şi manipulează pieţele mondiale, susţinând anumiţi lideri şi anumite lovituri de stat şi subminându-i pe alţii, pentru a-şi atinge obiectivele globale.
 
Scopul din spatele conspiraţiei Illuminati este acela de a crea şi apoi de a gestiona crizele, care vor convinge în cele din urmă masele că globalismul, cu al său control economic centralizat şi a sa etică religioasă globală unică reprezintă soluţia necesară pentru problemele lumii.
 
Această structură, cunoscută de obicei sub numele de Noua Ordine Mondială, va fi, desigur, condusă de Illuminati. Există multe profeţii apocaliptice în Biblie, ce sunt interpretate de majoritatea ca indicând guvernarea mondială, sistemul monetar mondial şi religia unică de la sfârşitul veacurilor.
 
Mulţi exegeţi ai profeţiilor biblice văd această „Nouă Ordine Mondială" ca fiind controlată de Antichrist, de un fals Mesia. Cu toate acestea, toţi cei care cred în Christos ar trebui să-şi amintească acest lucru: Dumnezeu este Cel care a permis existenţa tuturor acestor dezvoltări şi evoluţii a evenimentelor, iar ele nu sunt în afara planului Său final. Dumnezeu are controlul, şi nu Illuminati...
 
CUPRINS:
Introducere
    
ORIGINILE    
Tehnologie antică    
Gnosticii    
Cabala    
Şcolile Misterelor
Esenienii    
Roshaniya    
Cavalerii Templieri    
Gruparea Assassinilor
Rozacrucienii    
Societăţi recente    
Francmasoneria    
Illuminati    
Rezumat    
 
GERMANIA
Rezumat
SIONISMUL
Rezumat
FRANCMASONERIA
Rezumat
BISERICA    
Rezumat    
 
METODOLOGIA    
Structura        
Simbolismul        
Protocoalele        
Teologia    
Rezumat    
OPRIMAREA    
Rezumat    
REVOLUŢIA        
Franţa        
America         
Rusia    
Rezumat    
 
ILLUMINATI MODERNI    
Denunţătorii civici
Skull and Bones    
Cavalerii de Malta    
Rezumat    
CULTURA POP
CONCLUZII.
LECTURI SUPLIMENTARE   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0252 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.