Iarta cu adevarat

Iarta cu adevarat
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-117-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 320

DESCRIERE

Iarta cu adevarat - o reteta cu eficienta dovedita pentru sanatate si fericire - Fred Luskin
 
Cartea Iarta cu adevarat prezinta si analizeaza situatii reale pe care le-am considera impardonabile: pierderi cauzate de conflicte armate, tradare în casnicie si în alte forme de parteneriat, abuzuri suferite în copilarie sau la locul de munca etc.
 
Toate au în comun durerea traita de victima, cu atât mai coplesitoare cu cât pare imposibil de înlaturat. Dr. Fred Luskin a studiat efectele toxice ale resentimentelor si a dezvoltat metode eficiente prin care a ajutat sute de oameni sa se elibereze de aceste blocaje si sa mearga mai departe. Oamenii cu care a lucrat pareau prinsi pentru totdeauna în durerea cauzata de nedreptate si dezamagire. Însa au învatat sa mearga mai departe.
 
Afla din Iarta cu adevarat cum se formeaza resentimentele ca sa înveti cum sa le elimini sau sa le eviti. Vei descoperi pe cine si ce trebuie sa ierti de fapt si cum îti va schimba viata acest pas pe care îl credeai inconceptibil.
 
Ai fost nedreptatit adeseori. Ai fost mintit si pacalit. Cineva ti-a facut mult rau, fie direct, fie indirect, lovind într-o persoana sau într-un principiu la care tii. Te simti dezamagit si nemultumit de unele dintre deciziile pe care le-ai luat de-a lungul vremii. Resentimentele fata de tine si fata de altii îti macina timpul, energia, visele, gândurile...
 
CUPRINS:

Cuvinte de apreciere pentru cartea Iarta cu adevarat... 7
Introducere... 9
   Partea I: Cum se naste resentimentul
1. Nu-i aloca prea mult spatiu dezamagirii... 27
2. Luând lucrurile prea personal... 39
3. Jocul învinovatirii... 51
4. Povestea resentimentara... 67
5. Reguli, reguli, reguli... 84
   Partea a II-a: Iertarea
6. A ierta sau a nu ierta: aceasta-i întrebarea... 105
7. Stiinta iertarii... 123
8. Testul final: Irlanda de Nord... 146
   Partea a III-a: Iarta cu adevarat
9. Tehnici de vindecare în vederea iertarii: "Schimba canalul", "Respira multumirea", "Concentrarea asupra inimii" si "TREP"... 159
10. De la reguli inaplicabile la dorinte si sperante... 184
11. Intentia ta pozitiva... 203
12. Metoda HEAL... 226
13. Metoda HEAL, partea a II-a: Alinarea suferintei... 244
14. Cele patru etape pentru a deveni o persoana iertatoare... 259
15. Iarta-te si pe tine... 279
16. Mai mult decât atât... 300
Multumiri... 314
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0502 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.