Iannis cel nebun pentru Hristos (vol. 1)

Iannis cel nebun pentru Hristos (vol. 1)
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9789731368436
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 134
Categoria: Religie

DESCRIERE

Iannis cel nebun pentru Hristos (vol. 1) - Dyonysios A. Makris
 
... o depășire a tuturor modelelor de viață duhovnicească obișnuite și „căldicele”, vădind că dreptatea şi judecata lui Dumnezeu diferă foarte mult de cele ale oamenilor.
 
Aceste făpturi omenești, în aparenta lor nebunie, nu fac decât să se revolte împotriva păcatului și a uneltirilor celui viclean, spre a se dărui pe deplin lui Hristos, ca preț al bunei schimbări, după care însetează sufletul uman, în străfundurile sale, creștin.
 
Istorisirea se apleaca asupra vietii unui nebun pentru Hristos, traitor in zilele noastre intr-unul dintre cartierele neprietenoase, periferice si instrainate ale Atenei; acolo unde usile oamenilor erau ferecate (inchise) aproapelui si viata cotidiana se scurgea monoton, in spiritul cunoscutei expresii "ma doare in cot de celalalt", al slavei desarte si nepasarii fata de semeni, dovada a suprematiei patimilor egocentrice de azi.
 
Iannis  reușește să preschimbe prin jertfa sa neobișnuită urâțenia vieții cotidiene, să trezească în inimile descumpănite și în conștiințele adormite sau pervertite nevoia și dorul de lumină...
 
CUPRINS:
 
Prolog
Primii ani
Peripetiile de la Spitalul clinic pentru copii
Intoarcerea lui Dumitrache
Scrisoarea recomandata a lui Iannis cel nebun
Marturisirea lui Constantin
Caterina si legatura ei cu "smintitul" Domnului
Domnul Anastasie si Iannis cel nebun
Prevestirea nuntii
Istorisirea unor minuni
Citirea testamentului lui Iannis cel nebun
In loc de epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.