Humanversia. Scrie-ţi o nouă linie de cod în ADN

Humanversia. Scrie-ţi o nouă linie de cod în ADN
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-44-1387-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128

DESCRIERE

Humanversia. Scrie-ţi o nouă linie de cod în ADN - Geo Ivanov
 
Cu cât evoluăm ca specie, cu atât se simte mai mare nevoia de dezvoltare personală, de înțelegere a sinelui și a propriului scop. Suntem tot mai dornici să ne regăsim echilibrul, de unde și paradoxul: evoluăm și ne dezvoltăm ca ființe, tehnologizăm totul și, în același timp, ne îndepărtăm de noi înșine și ne pierdem acel echilibru, acea fericire interioară, acea plăcere de a trăi și de a ne trezi în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze.

De fapt, toate aceste lucruri se leagă, ele stau la baza reconversiei profesionale și personale. Pe ele le căutăm când vrem altceva, când căutăm un drum nou, bucuria zilei, satisfacția realizărilor și aprecierea celor din jur. Cum ar fi mâine să te duci la același job sau să faci ceea ce făceai până acum, să nu se schimbe nimic la exterior, și totuși totul să fie diferit, să te simți diferit, să ai parte de o bucurie, de o plăcere pe care nu ai mai avut-o făcând fix aceleași lucruri pe care acum le privești dintr-o altă perspectivă? În momentul în care ajungi să faci ceva cu pasiune, cu disciplină și cu perseverență, atunci când te implici complet, ai parte numai de rezultate pozitive, reușești să transmiți acea energie, și automat de aici rezultă lucruri incredibile, urmate apoi de bucurii și de aprecieri.

CUPRINS:
 
Introducere
Ancora schimbării şi a reconversiei... 18
Obiectivul schimbării... 23
Harta şi busola propriei vieţi... 26
Construirea bărcii... 29
Pregătirea pentru călătorie... 33
Înfruntarea duşmanului: egoul... 36
Perseverenţă şi victorie... 43
Recalibrarea schimbării... 73
Stabilirea următoarei destinaţii... 98
Bucură-te de călătorie... 105
Mulţumiri... 123
Cărţi recomandate... 125

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.