Guvernul insidios invizibil ce acționează în mod malefic din umbră

Guvernul insidios invizibil ce acționează în mod malefic din umbră
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 456

DESCRIERE

Guvernul insidios invizibil ce acționează în mod malefic din umbră - Anonimus
 
... guvernul invizibil nu este un corp bine definit, ci un asamblaj heteroclit, vag, de indivizi si de grupuri administrative ce emana din numeroasele sectoare ale guvernului vizibil.
 
În mod cert, din ce în ce mai mulţi oameni devin conştienţi că cei care ne guvernează nu se află cu adevărat la comanda problemelor politice şi economice care există actualmente pe Glob.
 
Toţi aceia care au urmărit să se informeze despre ce se petrece cu adevărat pe această planetă şi-au dat seama că există o conspiraţie care funcţionează sub diverse denumiri, cum ar fi: Illuminati (sau aşa-zişii „Iluminaţi"), Francmasoneria, Masa Rotundă, Guvernul Invizibil etc.
 
Problema este aceea că informaţiile reale şi cu adevărat importante despre activităţile trădătoare ale membrilor guvernului invizibil sunt foarte greu de găsit. Ceea ce face ca acest guvern să fie ocultat este incredibila secretomanie care domneşte în jurul lui. Niciun organ mass-media n-a menţionat vreodată această ierarhie a conspiratorilor; prin urmare, aşa cum era de aşteptat, oamenii se îndoiesc de existenţa lui.
 
Şi totuşi, faptul că e vorba de o reală conspiraţie deschisă împotriva lui Dumnezeu şi a omului, care include înrobirea majorităţii fiinţelor umane rămase pe această planetă după ce au fost exterminate de războaie, epidemii şi genocid, nu e foarte bine ascuns. În comunitatea informativă se cunoaşte faptul că modul cel mai sigur de a ascunde un lucru sau un aspect este acela de a-l pune la vedere.
 
Guvernul paralel secret de la nivel superior nu acţionează din pivniţe igrasioase sau camere subterane secrete. Aceşti oameni vânduţi acţionează în văzul tuturor. Ei sunt slujbaşii Guvernului Unic al Lumii în Noua Ordine Mondială. La fel ca violatorul care opreşte maşina ca să-şi ia victima de pe marginea şoselei, nici ei nu par nişte monştri, deşi asta sunt.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă   
Capitolul 1 - Guvernul invizibil
Capitolul II - Cuba
1.    Patruzeci şi opt de ore   
2.    Pregătirea invaziei        
3.    Invazia        
Capitolul III - O scurtă istorie a guvernului invizibil
Capitolul IV - Birmania. Un ambasador inocent    
Capitolul V - „Mercenarii” din Indonezia    
Capitolul VI - Laos. Războinicii pacifişti   
Capitolul VII - Vietnam. Războiul secret   
Capitolul VIII - Guatemala. „Revolta bananelor”  
Capitolul IX - Reformele lui Kennedy  
Capitolul X - Elita secretă   
Capitolul XI - N. S. A   
Capitolul XII - D. I. A   
Capitolul XIII - „Agenţia e bine ascunsă...”    
Capitolul XIV - C. I. A.-ul - Activităţile interne
Capitolul XV - în căutarea unui control    
Capitolul XVI - Nu vă atingeţi de „Peace Corps”!
Capitolul XVII - O operaţiune „gri”    
Capitolul XVIII - Criza rachetelor    
Capitolul XIX - Spionii electronici    
Capitolul XX - Radioul „Negru”    
Capitolul XXI - Campania prezidenţiala din 1960
Capitolul XXII - Concluzie    
Glosar
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0306 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.