Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate

Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-630-6536-07-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 236

DESCRIERE

Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate - Adrian Cioroianu, Cristian Cojocaru, Georgiana Cristea, Viorel Tascau
 
... de ce o carte despre coaching? Pe de-o parte, daca analizam mediul de afaceri romanesc și nevoile lui de dezvoltare, observam ca modul in care diverse companii iși desfașoara activitatea poate fi imbunatațit semnificativ prin educație antreprenoriala. Pe de alta parte, daca este sa comparam situația din prezent cu ce se intampla acum 10 sau 15 ani, vedem progresele evidente – mediul antreprenorial romanesc a evoluat mult, a aratat ca este capabil sa invețe și sa mearga mai departe. Coachingul este mai mult decat un trend, este un instrument esențial in educarea antreprenorilor și a oamenilor care lucreaza pentru antreprenori.
 
Cartea de fața se bazeaza pe experiența a patru experți care au trecut de la cariere impresionante in companii de top la zona de coaching, alegand sa-și puna la bataie expertiza acumulata in ani și ani de business pentru a ajuta la educarea și dezvoltarea mediului de afaceri. Pentru cei care intenționeaza sa urmeze același drum, acest ghid practic este un instrument util și necesar pentru o cariera de succes in coaching.
 
Veți regăsi așadar patru abordări diferite în ceea ce privește coaching-ul aplicat în business. Patru abordări care împreună creează o imagine completă, spunem noi, a ceea ce poate să însemne coaching-ul aplicat, plecând de la zona de metodologie, uitându-ne apoi la modul în care coaching-ul este aplicat în vânzări, făcând o incursiune în trecut asupra modului în care coaching-ul se făcea acum 2 000 de ani și încheind cu modul în care putem utiliza coaching-ul în zona de management.

Veți avea instrumente, metode și metodologii pe care le veți putea implementa imediat în business-ul vostru, iar acest lucru este de fapt, principalul obiectiv al acestei cărți, ca voi, cititorii noștri, antreprenori, manageri din companii, să puteți să implementați în ceea ce faceți voi aceste instrumente. Cartea noastră se dorește a fi un ghid pentru voi, pentru drumul vostru în cariera de management și în cariera de antreprenori. Suntem alături de voi! Vă dorim succes și să auzim numai de bine

CUPRINS:

Introducere în „Ghidul unui business coach de succes – tactici
dovedite pentru obținerea de rezultate”
Ce este coaching-ul... 11
Abilități esențiale în coaching... 37
Coaching aplicat în Dezvoltarea Profesională... 153
Coaching aplicat în management... 169
Coaching în Leadership... 195
Coaching în Managementul Performanței... 215
Pledoarie pentru coaching-ul de business... 235

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.