Ghidul unei familii durabile. 12 idei pentru un cămin mai fericit

Ghidul unei familii durabile. 12 idei pentru un cămin mai fericit
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0585-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 272

DESCRIERE

Ghidul unei familii durabile. 12 idei pentru un cămin mai fericit - Gary Chapman, Shannon Warden
 
 ... egoismul  familiei  ne  face  să  ne  simțim  înghesuiți. Nu ne putem atinge lucrurile reciproc, fără să  existe  o  reacție  nepotrivită.  Suntem  criticați  pentru  că  acordăm  timp  nevoilor  noastre.  S-ar  putea  să  nu  ne  înțelegem  sau  să  nu  ne  ajutăm  reciproc,  chiar  dacă  acea  intervenție  ar  ajuta  mult  la  reducerea  stresului. Deși problemele care se nasc în urma împărțirii unui  spațiu  cu  un  alt  membru  al  familiei  sunt  enervante,  atitudinile  egoiste  care  alimentează  reacțiile  nepotrivite,  criticile  și  lipsa  de  înțelegere  devin  mult  mai deranjante. Desigur, ne așteptăm la egoism din partea copiilor mai  mici.  De  fapt,  nu  durează  foarte  mult  să  își  dea  seama că nu le place să se bage cineva peste lucrurile lor. Până și adulții continuă să aibă un caracter egoist, chiar dacă au lăsat în urmă copilăria. Cei dragi ne trag la  răspundere  pentru  egoismul  de  care  dăm  dovadă.  Suntem conștienți de acest lucru, dar depinde de noi dacă  vom  rezista  sau  nu  tendințelor  egoiste  pentru  binele vieții de familie...

Fiecare capitol te va purta cu un pas mai aproape de cele mai importante calități ale familiei tale: bunătatea și recunoștința, iubirea și compromisul, capacitatea de a ierta și de a avea din nou încredere, nivelul de compasiune și de răbdare, toate încununate de metafore insolite și distractive, care să te facă să reții pe loc aceste sfaturi pentru o viață mai bună.

CUPRINS:
 
Introducere
1. Apelează la bunătate
2. Creşte nivelul de recunoştinţă
3. Cultivă iubirea
4. Fă compromisuri
5. Alege să ierți
6. îmbunătăţeşte comunicarea
7. Consolidează încrederea
8. Nutreşte compasiune
9. Creşte nivelul de răbdare
10. Organizează-te
11. Dă frâu liber distracției
12. Creează legături
Epilog: întreținerea casei
Inspecția tehnică a căminului - test
Mulţumiri
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.