Ghidul învingătoarei. Agenda creativă a femeii antreprenor

Ghidul învingătoarei. Agenda creativă a femeii antreprenor
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-913-693-5
Anul publicării: 2021
Pagini: 224

DESCRIERE

Ghidul învingătoarei. Agenda creativă a femeii antreprenor - Natalie MacNeil
 
... chiar dacă tuturor ne place să câştigăm şi să ne atingem scopurile, cartea aceasta este despre analizarea vieţii şi a mediului de afaceri, folosind creativitatea, bunătatea şi compasiunea. Vreau să creezi lucruri care pot să schimbe viaţa oamenilor şi chiar lumea întreagă.
 
Sunt foarte multe căi prin care poţi face o schimbare şi îi poţi inspira pe ceilalţi. Înscrie-te într-un program de voluntariat. Creşte copii implicaţi şi curioşi. Donează pentru cauzele în care crezi cu adevărat. Merită să faci aceste lucruri, deoarece sunt foarte importante. Însă, dacă îţi doreşti cu adevărat o viaţă împlinită în care hotărârile să-ţi aparţină doar ţie, atunci cea mai bună cale este să-ţi construieşti propria afacere şi să lucrezi pentru tine.
 
Ce înseamnă să ai o viaţă împlinită?
Potrivit lui Natalie MacNeil să ai o viaţă împlinită înseamnă să îi inspiri şi pe alţii prin ceea ce faci. înseamnă să ştii ce vrei să faci cu adevărat şi să porneşti la drum cu încredere. şi mai înseamnă să construieşti pe cont propriu, nu pentru alţii, iar asta presupune să ai propria ta afacere, propriul tău vis, pentru care să fii fericit să munceşti.
 
Ce este un învingător?
în viziunea autoarei: „să fii învingător înseamnă să descoperi acel scop unic pe care îl ai pe această planetă şi să-ţi câştigi pâinea din asta. înseamnă să îţi dai seama de ceea ce este important pentru tine şi să fii un exemplu pentru ceilalţi. înseamnă să ai curajul să-ţi urmezi visul şi să-i inspiri pe cei din jurul tău să facă la fel.”
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
 
PASUL 1. GĂSEŞTE-ŢI RITMUL... 17
PASUL 2. CREEAZĂ LUCRURI FANTASTICE PENTRU OMENIRE (ADICĂ, PRODUSUL TĂU)... 49
PASUL 3. CONSTRUIEŞTE CEI PATRU PILONI AI...  SUCCESULUI   87
PASUL 4. GÂNDEŞTE-TE LA BANI... 119
PASUL 5. VINDE CU SUFLETUL (SAU MARKETING DIN INIMĂ)... 139
PASUL 6. CONSTRUIEŞTE-ŢI O ECHIPĂ DE NOTA 10... 161
PASUL 7. ALCĂTUIEŞTE UN PLAN COMPLEX... 183
PASUL 8. CREEAZĂ-ŢI CALENDARUL DE ÎNVINGĂTOARE... 197
TE-AI NĂSCUT ÎNVINGĂTOARE... 215
CUTIA CU UNELTE A ÎNVINGĂTOAREI... 220
MULŢUMIRI... 221

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0386 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.