Geometria Sacra si Simbolismul spiritual

Geometria Sacra si Simbolismul spiritual
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 360

DESCRIERE

Geometria Sacra si Simbolismul spiritual. Planul pentru creatie - Donald B. Carroll
 
... la un moment dat in viata noastra, ne intrebam care este scopul nostru? Care este sensul vietii? De ce existam? Cautarea acestui sens de catre omenire a constituit un impuls pentru stiinta si reli! gie. In timp ce religia adopta credinta intr-o constiinta atotcuprinzatoare, infinit mai mare, stiinta incearca sa desluseasca misterele creatiei universului si a vietii prin intermediul unor date strict observabile si repetabile. Ce se intampla daca ambele au dreptate?

Exista dovezi ca,, cunoasterea" spiritualitatii poate fi unificata cu observatiile stiintei prin doua simboluri geometrice formate din triunghi si arc si aspectele acestora. Autorul Carroll arata cum, de-a lungul mileniilor, religiile au intuit importanta acestor forme si au incorporat simbolismul lor in credintele lor, in timp ce aceleasi forme au fost gasite de stiinta moderna ca fiind esenta vietii si a cosmosului. Aceasta geometrie comuna nu este o simpla coincidenta. In studiul simbolismului nostru colectiv prin ochii atat ai stiintei, cat si ai spiritualitatii, ne aflam in relatie cu intregul si partile noastre respective pe care trebuie sa le jucam in acest univers uimitor al vietii.

Unificarea spiritului cu stiinta prin intermediul geometriei si al simbolismului Caroll se bazeaza pe importanta formei si a simbolului de-a lungul istoriei, religiei si stiintei, incepand cu Moise si culminand cu Era Varsatorului. El analizeaza simbolismul Tetradei lui Pitagora, piramidele din Egipt, Steaua lui David, teoria fractalilor si a haosului, ADN-ul uman si multe altele.

Studiind simbolismul colectiv atat prin prisma stiintei, cat si a spiritualitatii, ne situam in raport cu intregul si cu partile noastre corespunzatoare pentru a actiona in acest univers al vietii care inspira veneratie.

CUPRINS:

Mulțumiri
Indicatoare ale călătoriei
Prefaţă
Introducere
Capitolul 1: Călătoria începe
Capitolul 2: Tablele triunghiulare ale înţelepciunii
Capitolul 3: Stelele de deasupra, Munții Sfinţi şi piramidele de dedesubt
Capitolul 4: Tablele şi turcoazul
Capitolul 5: Finitul comunicând cu infinitul
Capitolul 6: Simboluri sacre şi geometrie sacră
Capitolul 7: Obeliscuri, piatra Benben şi botezul lui Iisus
Capitolul 8: Arce
Capitolul 9: Domuri/cupe în acoperământul simbolic pentru cap.
Capitolul 10: Marea Piramidă ca receptor mare şi univers holografic
Capitolul 11: Situri sacre de iniţiere, şerpi sacri şi geometrie sacră
Capitolul 12: Mai multe despre coloana vertebrală
Capitolul 13: Cotul Cayce şi geodezie
Capitolul 14: Vibraţii şi lungimi de undă
Capitolul 15: O nouă eră

ANEXĂ
Despre autor
Note
Bibliografie
Index ilustrații alb-negru
Index ilustratii color

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.