Geneza uitata - Radu Cinamar

Geneza uitata - Radu Cinamar
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-1965-41-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336

DESCRIERE

Geneza uitata - Radu Cinamar
 
... am scris această carte cu avânt, în dorinţa de a oferi cititorilor baza reală a istoriei omenirii, in punctele ei esenţiale. Era un proiect mai vechi, o năzuinţă pe care o aveam încă din anul 2004, după ce am urmărit stupefiat în Sala Proiecţiilor unele imagini din trecutul „interzis" al umanităţii.

Două au fost motivele principale pentru care nu am împlinit mai repede acest proiect: pe de o parte, nu aveam suficientă informaţie ca să creionez o viziune pertinentă asupra destinului omenirii, de la începuturile sale şi până în prezent; pe de altă parte, în perioada respectivă nu am avut permisiunea să revelez decât o foarte mică parte din ceea ce ştiam deja.
 
Chiar şi în prezent mi s-a recomandat să nu fac dezvăluiri despre unele momente „delicate" din istoria umanităţii - care ar putea zdruncina din temelii concepţiile de natură religioasă ale unor categorii de oameni - ori despre alte evenimente sensibile de natură politică şi geostrategică, din cauza unor probleme sau „jene" guvernamentale ce ar putea să apară.
 
După ce am incheiat de scris textul acestei cărţi, recitindu-l pentru corectură mi-am dat seama că el ar putea fi destul de complicat şi chiar „stufos" pentru o înţelegere facilă. Cateva zile am rămas în dubii, neştiind prea bine ce să fac. în cele din urmă am realizat că o simplificare a sa ar putea naşte mai târziu alte întrebări, astfel că am decis să „risc" şi să trimit spre publicare versiunea integrală.
...
...în ansamblu, am văzut cum primatele din acea zonă de pe Pământ, in decursul timpului, acele influenţe la nivelul ADN-ului lor, ce erau proprii ADN-ului lui Tenekau. Efectele acestei acţiuni în timp o puteam observa chiar şi în comportamentul lor după ce Tenekau îşi retrăgea capmul de influenţă şi susţinere mentală prin intermediul dispozitivelor tehnologice, unele primate nu mai erau mirate sau speriate, ci dimpotrivă, ele manifestau chiar o anumită stăpânire de sine şi maturitate; era un semn clar al evoluţiei dirijate.

Practic vorbind, vedeam un act pur de inginerie genetică extraordinar de avansată şi minuţios proiectată, iar aceasta a fost susţinută la început de tehnologia foarte specială siriusiană. In imaginile prezentate am văzut pe fundal nişte dispozitive, unele chiar mari, aduse cu navetele de transport de fiinţele siriusiene pe Pământ. Mai apoi, ele erau depozitate pe sol şi asamblate de către echipajul siriusian.

Cel mai mare obiect de acest gen era o sferă cu un diametru de aproximativ zece metri, având două ramificaţii enorme, ca două antene în partea superioară. In mijlocul sferei am văzut un fel de cameră de comandă, cu un scaun pe care noi l-am numi „ergonomic", în care Tenekau se aşeza, cuplându-se la aparatura foarte complexă din sferă. Intuitiv, am înţeles că el se folosea de acel dispozitiv pentru a emite un câmp adaptat perfect frecvenţelor care erau necesare influenţării ADN-ului primatelor, pentru a le ajuta să progreseze în mod accelerat...
 
CUPRINS:
 
Nota autorului            
Pământul în secţiune    
Aberaţia „Pământului plat"    
Corecţii importante        
Originea omului pe Pământ: din cosmos spre nivelul cuantic    
Tenekau şi clipa fundamentală a omenirii. începuturile    
Splitarea evoluţiei: ramurile E N L şi E N K    
Genomul reinventat            
Shambala            
Marele război Tars            
Hiperborea        
Consiliul planetar din Teotihuacan    
Atlantida    
Construcţia piramidelor din Egipt
Sfinxul, eterna enigmă
Troia. Resorbţia civilizaţiei Maya    
Anunnaki: o problemă delicată    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0319 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.