Gânduri pentru fiecare zi 2021

Gânduri pentru fiecare zi 2021
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-8184-15-2
Anul publicării: 2020
Pagini: 400

DESCRIERE

Gânduri pentru fiecare zi 2021 - Omraam Mikhael Aivanhov
 
... fiecare fiinţă umană este comparabilă cu o picătură de apă, iar această picătură va cădea exact în locul prevăzut pentru ea în deciziile Inteligenţei Cosmice ca să-şi împlinească sarcina.
 
Într-un fel sau altul, fiecare picătură de apă trebuie să se sacrifice pentru a potoli setea oamenilor, răcorindu-l pe cel căruia îi este cald, spălându-l pe cel murdărit de munca din timpul zilei, udând câmpul însămânţat... Da, sunt numeroase sacrificiile ce pot fi cerute apei: să intre în fabricarea pâinii, să ajute la coacerea hranei sau la dizolvarea otrăvii... în orice situaţie, ea nu trebuie să se revolte, ci să accepte. Când ea îşi va îndeplini misiunea, ea va putea urca din nou la cer pentru a-şi regăsi transparenţa. La fel se întâmplă şi cu fiinţa umană...
 
Fragment din carte:
 
2 Ianuarie
 
Oricare fiinţă umană, indiferent cine ar fi caută în mod conştient sau inconştient să dea un sens vieţii sale. Ea are nevoie de o motivaţie de a exista, şi încearcă zilnic să o găsească prin tot ceea ce întâlneşte, în viaţa sa familială, socială, profesională. In realitate, nici o reuşită, nici o posesie materială nu îi poate da sensul vieţii, fiindcă ne referim tocmai la un „sens", iar sensul nu este material, el poate fi găsit numai foarte sus, în planurile subtile. Mai jos se găsesc numai formele.
 
Desigur, forma poate fi umplută cu un conţinut, ce este dat de sentiment, senzaţia simţită când iubeşti cu adevărat un obiect, o fiinţă sau o activitate. Sentimentul este însă trecător, şi într-o bună zi vom simţi un vid şi vom suferi. Aşadar, trebuie să mai căutăm şi altceva dincolo de conţinut: sensul. Când ajunge la sens, ne vom găsi împlinirea...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0256 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.