Fluturi. Volumul 3

Fluturi. Volumul 3
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-098-9
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 300

DESCRIERE

Fluturi. Volumul 3 - Irina Binder
 
"Fluturi este o poveste de iubire spusă altfel. O recomand adeseori celor care au uitat să iubească. Recitesc adesea din ea şi iubirea e la fel de proaspătă. Iubesc iubirea! Adu în viaţa ta lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani - ele sunt cele mai valoroase! Rîdică-te, îmbracă-te frumos şi urmează-ţi visurile! Eşti o minune! Iartă! Iubeşte! Bucură-te!" - Hrisostom Filipescu
 
"Scrisul e ca o luptă pe care, dacă o duci la capăt cu demnitate, cu dragoste, cu eroism, cu jertfelnicie, cu atenţie, cu devotament faţă de Cel Care ţi-a pus pana harului în mâna sufletului, fiind deplin conştient de valoarea, responsabilitatea şi urmările sale, ajungi să transformi vieţile oamenilor.
 
Ca duhovnic al autoarei, eu, unul, consider că ea a avut şi are ceva de spus lumii prin frumoasa poveste pe care ne-a împărtăşit-o în Fluturi. Vor fi multe de învăţat din carte şi mai multe la care se cere profunzime în gândire, dar la sfârşitul poveştii va rămâne în mintea şi în sufletul fiecăruia dintre noi, cei care am râs şi am plâns pe parcursul cărţii, imaginea frumoasă a omului reprezentat de Irina.
 
Om care a râs, a plâns, s-a bucurat, a deznădăjduit, a luptat şi s-a resemnat, a murit părerilor altora şi a înviat speranţei, şi-a rupt sufletul în bucăţele mici pentru cine nu a meritat, pentru ca apoi să şi-l adune, când nu se aştepta, din sufletele oamenilor care i-au dovedit iubirea. Asta înseamnă a scrie cu adevărat, a scrie cu sufletul tău în sufletul celuilalt." - Preot D. I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.