Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek)

Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek)
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393027
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160

DESCRIERE

Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek) - Daniel Mitel
 
... Floarea Vieții e cel mai cunoscut simbol al spiritualității precreștine din întreaga lume și ilustrează felul în care a apărut viața în Univers. Reprezintă cel mai renumit tipar din geometria sacră a întregii Creații, fiindcă e însuși tiparul Divinității.
 
Cercurile din care este formată floarea semnifică primele 19 vibrații ale Vidului Primordial și cuprind trecutul, prezentul și viitorul laolaltă. Floarea Vieții include toate elementele constitutive ale Universului și descrie felul în care se manifestă spațiul, timpul și spiritul.
 
Acest simbol a fost inscripționat în grote și temple, pe manuscrise și pe diferite obiecte de cult, începând de la primele comunități umane și până la faimoșii artiști ai Renașterii. Până după epoca modernă, înțelesurile acestui simbol au fost transmise mai departe de câțiva inițiați, tainele sale rămânând ascunse pentru cei mulți. Astăzi, în contextul în care tot mai mulți oameni își redescoperă natura spirituală, Floarea Vieții își dezvăluie semnificațiile și puterea.
 
Pentru cei care doresc să evolueze, Floarea Vieții e punctul de plecare în conectarea cu Sinele Superior. Iar ascensiunea sufletului nu se poate realiza fără cunoașterea Sinelui Superior, care ne îndrumă pașii de-a lungul întregii noastre existențe muritoare. Prin meditație și iubire din inimă, putem trăi o viață mai bună, care să ne pregătească spiritual pentru dimensiunile astrale mai înalte.
 
Daniel Mitel este un maestru călător prin lume, ajutându‑i pe oameni să‑și înțeleagă propria conexiune intimă cu Sinele Lăuntric. Și este prima persoană din epoca modernă care definește și explică originea sistemului nu­mit Imageria Inimii. Daniel a început să predea Meditația Zen în 1981, apoi din 1991 a susținut seminare pe tot cuprinsul lumii. Orator cunoscut pe plan internațional și maestru al artelor marțiale, Daniel s‑a dedicat muncii de a inspira lumea să treacă de la violență la pace și de la mânie la iubire. Prin intermediul seminarelor și al conferințelor spirituale, el a schimbat viața a mii de oameni.
El ne transmite tuturor un mesaj de speranță, precum și ideea că oricine dorește are posibilitatea de a dobândi o nouă înțelegere a vieții, una care vine de‑a dreptul din inimă.
 
CUPRINS:
Prefaţă
Introducere
PARTEA ÎNTÂI • FLOAREA VIEŢII
Capitolul    1 Vidul Primordial... 11
Capitolul    2 Puterea ascunsă în Floarea Vieţii...  17
Capitolul    3 Suntem toţi nişte Flori ale Vieţii... 23
Capitolul    4 Floarea Vieţii pe Pământ... 27
PARTEA A DOUA • SINELE SUPERIOR ŞI ÎNĂLŢAREA
Capitolul 5 Vocea interioară prin care se exprimă Sinele Superior... 37
Capitolul 6 Cele şapte stadii ale evoluţiei cosmice... 43
Capitolul 7 Evoluţia sufletului... 49
Capitolul 8 Progresul civilizaţiei noastre... 55
Capitolul 9 Trăirea interioară... 61
Capitolul 10 Moartea şi atingerea nemuririi... 67
Capitolul 11 Conştienţa de după moarte... 73
Capitolul 12 Comuniunea dintre sufletul nemuritor şi Sinele Superior... 79
Capitolul 13 Lecţii de viaţă... 85
PARTEA A TREIA • CREAŢIA ŞI TREZIREA
Capitolul 14 Procesul de creaţie - metoda intuitivă... 97
Capitolul 15 Trezirea circuitelor lăuntrice... 103
Capitolul 16 Curăţarea Vasului Guvernor şi a Vasului de Concepţie... 111
Capitolul 17 Corpul de lumină extins... 115
PARTEA A PATRA • MAEŞTRII
Capitolul 18 Şcoala Inimii şi Liderii Custozi... 127
Mulţumiri... 143
Despre autor... 145
Lista exerciţiilor incluse în acest volum... 151

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.