Firele nevăzute ale energiei

Firele nevăzute ale energiei
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392860
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272

DESCRIERE

Firele nevăzute ale energiei. Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața - Denise Linn
 
Protejează-ți și tu câmpul energetic și vindecă-ți eficient toate legăturile!

În Firele nevăzute ale energiei, Denise Linn ne împărtășește multe dintre metodele pe care le-a învățat și practicat personal, de-a lungul anilor, pentru găsirea armoniei și a echilibrului în viață prin înțelegerea acestor cordoane energetice. Cartea ei explorează legătura dintre chakre, respirație, meditație, vizualizare, puterea sunetului și multe altele tehnici de autocunoaștere și vindecare.

Numeroase tradiții șamanice ne demonstrează că spre noi, prin noi și dinspre noi curg cordoane, panglici, fire și filamente de energie. Unele fire energetice ne permit să ne simțim vibranți și puternici. Altele ne epuizează și ne slăbesc. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de legăturile energetice, deși ele constituie forțe foarte puternice și ne influențează în fiecare zi.
 
Folosind varietatea de metode și unelte prezentate în carte, vei începe să-ți reînnoiești energia, să-ți refaci resursele interioare și să-ți amplifici legăturile energetice benefice, care îți aduc putere. Ca urmare, te vei elibera de atașamentele nesănătoase, de relațiile și spațiile toxice.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
Introducere. Adevărul profund despre firele de energie
Capitolul 1. Să înţelegem ce sunt legăturile de energie
Capitolul 2. Explorarea legăturilor de energie
Capitolul 3. Tăierea legăturilor restrictive: eliberarea cordoanelor care te consumă
Capitolul 4. Protejarea şi ecranarea câmpului energetic
Capitolul 5. întărirea legăturilor care îţi dau putere
Concluzie
Mulţumiri
Despre autoare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0421 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.