Fiecare familie are o poveste. Cum moștenim dragostea și pierderea

Fiecare familie are o poveste. Cum moștenim dragostea și pierderea
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-40-1621-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 432

DESCRIERE

Fiecare familie are o poveste. Cum moștenim dragostea și pierderea - Julia Samuel
 
... ce anume face ca unele familii să prospere în ciuda obstacolelor uriașe, iar altele să se destrame? Ce indicii anunță dizolvarea unei familii? De ce ne exasperează familiile noastre?
 
Julia Samuel își propune să exploreze aceste întrebări și să ajute la înțelegerea profundă a familiilor reale, care prezintă un întreg spectru de disfuncționalități și sunt influențate de factori de stres interni și externi. În această carte cititorul găsește povestea a opt familii care se confruntă cu propriile provocări, pe care autoarea le-a urmărit de-a lungul mai multor generații, subliniind modul în care factorii de stres nerezolvați se pot transmite mai departe și pot intensifica presiunile cotidiene pentru generația următoare.

Uneori, comportamentul manifestat de un individ poate fi o expresie a unei dificultăți sistemice. De exemplu, în familiile unde nu se discută despre grijile legate de bani, unul dintre copii poate dezvolta probleme legate de control. Într-o situație dificilă, familiile pot rămâne blocate într-un anumit moment de criză, dacă aleg să folosească același tipar învechit de adaptare și să spere că de data aceasta rezultatul va fi unul diferit – ele nu ajung decât să constate ulterior că acum se află într-o dificultate și mai mare. Familia ca unitate este cea care are nevoie de înțelegere - Julia Samuel

CUPRINS:

Introducere

Terapia
Familia Wynne
Familia Singh și Kelly
Familia Thompson
Familia Taylor și Smith
Familia Browne și Francis
Familia Rossi
Familia Berger
Familia Craig și Butowski
Concluzie
Doisprezece pași pentru starea de bine a familiei
O scurtă istorie a familiei
Anexă
Bibliografie
Mulţumiri
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.