Fericirea este la Liber - Hale Dwoskin, Lester Levenson

Fericirea este la Liber - Hale Dwoskin, Lester Levenson
Preț: 72,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-95564-1-2
Anul publicării: 2023
Pagini: 432

DESCRIERE

Fericirea este la Liber - Hale Dwoskin, Lester Levenson
 
Fericirea este starea ta naturală. Este total independentă de ceea ce ai, ești sau faci, dar îmbunătățește tot ceea experimentezi. Face totul mai plăcut, mai preţios şi mai uşor. Fericirea este cu adevărat ceea ce ești și poți experimenta asta privind deschis și sincer propria experiență directă. Dacă ai îndoieli că acest lucru este posibil pentru tine, este în regulă. Te încurajez să nu crezi nimic din ceea ce citești în această carte până nu vei putea dovedi singur. Dar îți promit că ceea ce indică această carte este cu adevărat posibil pentru tine. Am convingerea absolută că poți să-ți descoperi fericirea supremă și să o trăiești în fiecare moment. Această convingere se bazează pe propria mea experiență directă de-a lungul a mai mult de patru decenii de lucru cu învăţăturile lui Lester Levenson, prietenul meu, mentorul și co-autorul acestei cărți. Invățăturile sale au fost împărtășite cu sute de mii de oameni din întreaga lume.

Pur şi simplu, fericirea înseamnă că ești Sinele tău. Nu eul limitat care pretinzi că eşti de cele mai multe ori, ci Sinele nelimitat care ești și ai fost întotdeauna. Acesta este Sinele care este întotdeauna prezent fără efort, înainte, în timpul şi după orice altceva care apare în experiența ta. Tu eşti fundalul radiant, dar neschimbător, care permite ca orice altceva să existe, chiar şi într-o lume tumultoasă. Pentru majoritatea dintre noi, aceasta nu este experienţa noastră de viață. Ne-am acoperit Ființa cu gânduri, sentimente şi credințe. Acum ne petrecem cea mai mare parte a timpului întărind iluziile pe care ni le-am creat, lăsând foarte puțin timp pentru reflecția interioară care ne poate elibera de acest sentiment de limitare total autoimpus și artificial.
 
Este un volum unic, care cuprinde cele 5 volume anterioare:
Partea 1. Cresterea spirituala, Fericirea, Iubirea
Partea 2. Ego-ul, Mintea, Dorinta
Partea 3. Corpul, Atitudinea, Vindecarea
Partea 4. Relatiile, Karma, Receptivitatea
Partea 5. Meditatia, Realizarea, Sinele

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.