Fericirea. Cum sa iubesti viata, sa razi mai mult si sa traiesti mai frumos

Fericirea. Cum sa iubesti viata, sa razi mai mult si sa traiesti mai frumos
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-048-128-7
Anul publicării: 2020
Pagini: 176

DESCRIERE

Fericirea. Cum sa iubesti viata, sa razi mai mult si sa traiesti mai frumos - Lois Blyth
 
... oamenii de știință ne vor spune că fericirea are puterea de a vindeca și de a ne prelungi viața. Este ingredientul pe care cu toții îl căutăm pentru a putea avea o viață completă. La fel ca aerul pe care îl respirăm, nu suntem conștienți de faptul că avem nevoie de ea decât atunci când dispare. Fericirea ne face să ne bucurăm că suntem în viață.
 
Cartea Fericirea îți oferă o abordare mai relaxată asupra stilului de viață și modului de a gândi; o perspectivă care ar putea să-ți schimbe modul în care percepi lumea. Îți arată ce lucruri simple te poți decide să faci în mod conștient, astfel încât acum să devină momentul când începi să fii mai fericit.
 
Aceasta include strategii pentru a-ți încălzi inima și a-ți deschide mintea pentru a primi puterea extraordinară a fericirii. Vestea bună este că fericirea se afl ă la îndemâna oricui. Are puterea de a transforma, de a vindeca și de a restabili viața într-un fel în care merită să fi e trăită. Cartea Fericirea are o misiune simplă – dă speranță celor care simt că fericirea îi evită; oferă modalități de a percepe starea de fericire, care poate crea un sentiment de bucurie și mulțumire; de a-i încuraja pe cei care sunt dispuși să prețuiască, să împărtășească și să descopere mai multe modalități de a trăi o viaţă cu adevărat împlinită și plăcută.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul 1
Ce este fericirea?
Capitolul 2
Puterea vindecătoare a fericirii
Capitolul 3
Barierele în calea fericirii
Capitolul 4
Secretele fericirii 94
Capitolul 5
Cum să trăieşti o viaţă fericită
Capitolul 6
Ce te face fericit?
Mulţumiri
Cărţi
Resurse
Referinţe bibliografice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0355 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.