Femeia interzisă vorbește. Conversații cu Maria Magdalena

Femeia interzisă vorbește. Conversații cu Maria Magdalena
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94421-3-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 220

DESCRIERE

Femeia interzisă vorbește. Conversații cu Maria Magdalena - Pamela Kribbe
 
... in tradiția creștină, Maria Magdalena a fost privită drept „femeia interzisă”: sălbatică, liberă și păcătoasă. Această carte conține atât un dialog cu Maria Magdalena, cât și mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculină și feminină, relații, sexualitate și vindecare. În aceste învățături Maria Magdalena vorbește cu o voce clară și iubitoare, care uneori este directă și conflictuală, dar cel mai adesea compasională, apreciind foarte mult natura umană.
 
Maria Magdalena spune că atât în bărbați, cât și în femei, există o energie feminină interzisă, care are de a face cu simțirea, intuiția și inima. În aceste zile și vremuri, ambele sexe sunt invitate să conștientizeze prezența acestei energii și să vindece vechea rană a separării dintre ele. Astfel, vom învăța să ne ascultăm iarăși șoaptele inimii și să ne reconectăm cu sufletul nostru.

Fragment din carte:
De asemenea, v-aţi putea întreba cum puteţi să determinaţi dacă o transmisiune are vreun fel de valoare pentru voi. Transmisiunile sunt evaluate cel mai bine luând în considerare conţinutul lor. vedeţi dacă vă atinge ceva, dacă sunteţi inspiraţi şi iluminaţi de ele sau dacă vă oferă un sentiment de relaxare, încurajare şi căldură.
 
Dacă este aşa, atunci sursa de informare poate fi de ajutor. Dacă mesajele transmise trezesc condamnare şi teamă, înclin să nu le iau în considerare. Condamnarea şi teama nu au loc într-o conştiinţă a iubirii şi adevărului. în cele din urmă, criteriul este reprezentat de ceea ce înseamnă pentru voi cunoaştere valoroasă. Acest lucru se aplică tuturor surselor de cunoaştere, indiferent dacă sunt aduse în planul fizic prin channeling sau prin alt mod. Folosiţi-vă intuiţia pentru a discerne ce e bun şi ce nu.
 
... am simţit că energia Mariei Magdalena începuse să curgă prin mine şi am fost mişcată profund. Deşi nu o mai adusesem în prim-plan niciodată prin channeling, i-am recunoscut energia unică în momentul în care şi-a rostit numele. Era un amestec caracteristic de putere şi delicateţe, de profunzime şi blândeţe, foarte specific ei. Am început să vorbesc în numele ei, iar acest fapt s-a simţit ca şi cum s-a trezit la viaţă ceva arhaic şi preţios: energia feminină interzisă.
 
Energia emoţională din încăpere era palpabilă, iar unele femei au început să plângă încet şi continuu. Ca olandeză, sunt destul de sceptică şi cu picioarele pe pământ (am un doctorat în filozofia ştiinţei), dar nu am putut să nu fiu atinsă profund de această experienţă.
 
în acel prim mesaj, Maria Magdalena a vorbit despre „rana din abdomenul femeii", cum a denumit-o ea. Ea a spus că slăbirea energiei feminine este cel mai evidentă în regiunea abdominală. în multe femei există un gol în acea regiune, asociat cu lipsa respectului de sine.
 
Pentru a vindeca această rană psihologică nu este suficient să se instaureze drepturi legale şi sociale egale pentru femei, chiar dacă acest lucru este şi el foarte important. Este nevoie de o vindecare profundă, şi exact despre acest lucru sunt mesajele Măriei Magdalena...

CUPRINS:
 
Introducere
Partea I: Conversații cu Maria Magdalena
Capitolul 1 – Femeia interzisă
Capitolul 2 – Femeia rănită
Capitolul 3 – Energia masculină a inimii
Capitolul 4 – Umbra energiei feminine
Capitolul 5 – Vindecarea rănii feminine: trei etape
Capitolul 6 – Înțelepciunea feminină: reconectarea cu intuiția
Capitolul 7 – Vindecarea rănii masculine: trei etape
Capitolul 8 – Sexualitatea la nivelul inimii
Partea a II-a: Transmisiuni prin channeling de la Maria Magdalena
Capitolul 9 – Puterea abdomenului
Capitolul 10 – Cum puteți să vă eliberați dintr-o veche închisoare
Capitolul 11 – Recâștigarea propriei voastre puteri
Capitolul 12 – Acceptarea furiei
Capitolul 13 – O definiție nouă a masculinității
Capitolul 14 – Acceptarea individualității
Capitolul 15 – Suflete bătrâne
Capitolul 16 – Deschiderea canalului propriu
Capitolul 17 – Esența a tot ce înseamnă vindecare
Capitolul 18 – Poarta
Capitolul 19 – Relații bazate pe recunoașterea dintre suflete
Capitolul 20 – Trei etape până la o relație iubitoare
Capitolul 21 – Ce este mare și ce este mic în voi
Capitolul 22 – Sexualitatea tandră
Capitolul 23 – Conectarea inimii cu abdomenul
Multumiri
Anexe
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0275 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.