Fata in fata cu furia

Fata in fata cu furia
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: disponbil pentru precomandă
ISBN: 9786303051376
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 436

DESCRIERE

Fata in fata cu furia. Cum să-ți accepți furia și să te eliberezi de rușine și vinovăție - Adela Moldovan
 
...în contextul de azi, stresul și multiplele provocări de pe toate planurile ne depășesc în multe situații și ne pomenim având reacții de care ne e rușine ulterior.

... nu este nici o carte de self-help, deşi  include exerciții, sugestii şi tehnici care ne pot ajuta să ne descurcăm mai bine cu furia. Nu este un manual de management al furiei, care să te învețe să nu te înfurii. Am citit şi eu şi am recomandat astfel de cărți, dar n-am obținut decât o iluzie a controlului pe termen scurt, urmată de o cruntă dezamăgire, o afundare în „nu pot, nu sunt în stare” şi o fractură greu de remediat în relația cu propria persoană.

Paginile care urmează, în schimb, încearcă să te ajute să te împrieteneşti cu furia ta, să o cunoşti, să o înțelegi, poate chiar să o accepți în timp. Și să vezi că şi furia are loc în viețile noastre, ale tuturor. Sigur că poate răni uneori şi poate fi extrem de intensă, însă asta se întâmplă tocmai pentru că o respingem, încercăm să o ascundem şi ea îşi face apoi loc cu forța. Pentru că, deşi pare greu de crezut, furia are o parte bună şi sănătoasă, de care adesea uităm.

E în regulă să fii furios. Furia e o parte esențială, importantă și elocventă, a personalității noastre.

Primul pas este acceptarea. Următorii pași urmează să-i descoperi în acest volum memorabil. Cartea Adelei prezintă o incursiune personală în universul furiei, cu tehnici, exerciții, notițe și exemple, pentru a te ajuta să asculți ce încearcă să-ți transmită latura ta întunecată și pentru a opri războiul interior dintre emoțiile neîmplinite și rațiunea care le oprimă.

Această carte e pentru tine dacă:
-ești un temperament vulcanic, predispus la reacții explozive.
-ești o persoană foarte reținută, care își reprimă cu grijă orice urmă de nervozitate și ajunge să acumuleze din ce în ce mai multe nemulțumiri.
-te învinuiești pentru momentele de iritare și ai vrea să le faci să dispară.
-ai o persoană furioasă printre apropiați și îți dorești o comunicare mai bună cu ea.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0452 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.