Faimosul Tarot Epinal. Interpretarea completă a acestui tarot

Faimosul Tarot Epinal. Interpretarea completă a acestui tarot
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128 pag + 78 carti tarot

DESCRIERE

Faimosul Tarot Epinal. Interpretarea completă a acestui tarot - Editura Ganesha
 
... bogat în simboluri şi arhetipuri, Tarotul povesteşte, în 22 de imagini succesive, educaţia şi iniţierea filozofică şi spirituală a unui tânăr. Din această cauză el a fost rapid adoptat de mişcările spirituale, ezoterice şi iniţiatice, pentru că îi permite fiecăruia să se regăsească în personajele şi scenetele ilustrate. Sursă inepuizabilă de inspiraţie, lamelele au funcţionat ca o oglindă a psihicului şi au impus acest instrument ca pe un veritabil sistem divinatoriu de predicţii şi cunoaştere de sine.
 
Lamelele de Tarot au fost folosite mai ales pentru a interoga Destinul despre Prezent şi Viitor. Ele vorbesc şi despre Trecut, dacă acesta are anumite repercusiuni asupra Prezentului sau Viitorului celui care consultă jocul de divinaţie Tarot.
 
Dacă jocul de divinaţie Tarot este şi astăzi la loc de mare cinste, aceasta se datorează faptului că şi-a dovedit din plin utilitatea! A străbătut secolele fără a-şi pierde absolut deloc din puterea lui magică. Dimpotrivă, a luat amploare, s-a extins. Cele mai mari personalităţi ale acestei lumi îi cer sfatul.
 
Nu ne rămâne decât să-l folosim şi noi la rândul nostru în mod rodnic şi să învăţăm să interpretăm cu exactitate preţioasele îndrumări pe care el ni le oferă.
 
CUPRINS:
Cuvânt înainte
Despre Tarotul Epinal
Structura lamelelor de tarot
Tarotul ca metodă de divinaţie
Sfaturi înainte de a realiza o etalare
Modalităţi de etalare
Semnificaţia celor 22 de arcane majore
Semnificaţia celor 56 de arcane minore
Grupa monedelor
Grupa cupelor
Grupa bâtelor
Grupa spadelor
Glosar de termeni
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0409 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.