Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului

Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-588-753-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 160

DESCRIERE

Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului - Patrick Bet David
…nu renunta la visuri. Depaseste mentalitatea ezitanta si excesiv de precauta. Vei vedea mai limpede unde vrei sa ajungi … PATRICK BET DAVID, antreprenor şi consilier financiar, a fost numit „un om al renaşterii“ datorită ideilor sale interesante privitoare la politică, sport, istorie, umor şi viaţă. De treisprezece ani vorbeşte pe marginea acestor teme în faţa a zeci de mii de oameni. Cu origini armene şi asiriene, Patrick Bet-David s-a născut şi a crescut în Iranul afectat de revoluţie. A emigrat cu familia în Statele Unite în 1990, când avea 12 ani. S-a alăturat Armatei Statelor Unite în 1997, făcând parte din Divizia Aeriană 101. După ce a fost lăsat la vatră, s-a implicat în industria serviciilor financiare. În octombrie 2009 a lansat compania People Helping People (PHP), viziunea sa implicând crearea unui alt gen de firmă de servicii financiare. În doar doi ani, PHP a ajuns să aibă peste 5 500 de asociaţi în 33 de state americane, dublându-şi mărimea an după an. PHP a fost recunoscută ca una dintre companiile de servicii financiare cu cea mai rapidă evoluţie din America. De asemenea, Patrick Bet-David întreţine o activitate bogată pe blogul său şi a scris numeroase articole pe teme financiare. Scopul său principal – să-i educe pe americani în legătură cu finanţele personale – s-a concretizat şi în crearea site-ului GoAskNewton. com şi a videoblogului „Valutainment Weekly“. În 2011 i-a apărut cea de-a doua carte, The Next Perfect Storm.
CUPRINS:
Ce înseamnă de fapt să realizezi imposibilul? Introducere Îndrăzneşte să faci imposibilul PARTEA I RECREEAZĂ-TE Legea 1 Investeşte în identitatea ta Legea 2 Asociază-te cu oamenii potriviţi Legea 3 Protejează-ţi credibilitatea Legea 4 Dezvoltă-ţi cea mai puternică armă Legea 5 Pune-ţi la încercare felul în care gândeşti Legea 6 Cunoaşte-ţi motivele Legea 7 Munceşte ca şi când ne-am afla în anul 1880 Legea 8 Mergi cu imaginaţia la un cu totul alt nivel Legea 9 Fii la fel de curios precum Alice Legea 10 Transformă-te într-o nouă persoană PARTEA A II-A IDENTIFICĂ-ŢI CAUZA Legea 11 Decide-te să fii cel ales Legea 12 Mizează totul pe un singur domeniu Legea 13 Depăşeşte-ţi limitele Legea 14 Transformă-ţi cauza într-o cruciadă Legea 15 Foloseşte-te de obsesiile tale Legea 16 Transmite-ţi mesajul cu convingere Legea 17 Ţinteşte sus Legea 18 Nu-ţi pierde credinţa PARTEA A III-A E TIMPUL SĂ SCRII ISTORIE Legea 19 Fii îndrăzneţ Legea 20 Acceptă-ţi frustrările Legea 21 Luptă împotriva adversităţilor asemenea lui Muhammad Ali Legea 22 Instalează-te în controversă Legea 23 Redu-ţi criticii la tăcere Legea 24 Încarcă-ţi bateriile cu provocări Legea 25 Fii curajos Provocarea finală

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0262 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.