Explicându-i pe oameni. Ce ne poate învăța știința despre viață, dragoste și relații

Explicându-i pe oameni. Ce ne poate învăța știința despre viață, dragoste și relații
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-40-1137-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 296

DESCRIERE

Explicându-i pe oameni. Ce ne poate învăța știința despre viață, dragoste și relații - Dr. Camilla Pang
 
... cum îi înțelegem pe oamenii din jurul nostru?
... cum le recunoaștem motivațiile, comportamentul sau chiar expresiile faciale?
... si când anume învățăm ce indicii sociale dictează comportamentul uman?
 
Diagnosticată cu autism la vârsta de opt ani, Camilla Pang s-a străduit să înțeleagă lumea din jurul ei și felul în care funcționează oamenii. Căutând cu disperare o soluție, a încercat să afle dacă există vreun manual de utilizare pentru oameni și, negăsindu-l, a început să-și creeze unul propriu – cartea de față.
 
Autoarea demontează cutumele sociale complicate, identificând ce înseamnă cu adevărat să fii om, cu ajutorul limbajului pe care îl cunoaște la perfecție: știința. Explicându-i pe oameni este o explorare originală și profundă a naturii umane și a stranietății normelor sociale. Perspectiva unică a Camillei Pang asupra lumii ne dezvăluie o mulțime de lucruri fascinante despre noi înșine, fiind totodată un ghid util pentru o viață mai bună.
 
„Explicându-i pe oameni este interesantă, amuzantă, unică. Te va face să te vezi pe tine și societatea în care trăiești dintr-o perspectivă diferită și poate că ne va ajuta într-o zi să facem o sărbătoare din faptul că suntem atât de diferiți." - The Guardian
 
„Cartea Camillei Pang este un ghid accesibil către concepte științifice, într-o manieră antrenantă și plină de umor." - BBC Science Focus
„Acest memoir plin de vitalitate scoate la iveală puterea de a fi în spectrul autismului." – The Times
 
Camilla Pang deține un doctorat în bioinformatică la University College London și este cercetător postdoctoral în bioinformatică translațională. Cariera și studiile i-au fost influențate profund de diagnosticele de tulburare de spectru autist și ADHD. De asemenea, este cercetător voluntar în grupurile de cercetare a cancerului la Francis Crick Institute și se implică în proiecte socio-psihologice în comunitățile miniere din Africa. Colaborează frecvent cu platforma Art and Science și participă la proiecte de cercetare privind sănătatea mintală.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.