Exercitii de Apreciere. Intrebari si Raspunsuri - Marius Ghidel

Exercitii de Apreciere. Intrebari si Raspunsuri - Marius Ghidel
-10%
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 464

DESCRIERE

Exercitii de Apreciere. Intrebari si Raspunsuri - Marius Ghidel
 
... lasă-i pe oameni așa greșiți cum se prezintă Dumnezeu prin ei. Ce treabă ai tu de ce Dumnezeu vine așa în fața ta? Vine ca să-ți destrame încrâncenarea. Tu care vrei să dai lecții, nu ești în pace, ai ieșit din divin. Erai înainte, când nu voiai să demonstrezi nimic sau să ceri socoteală. De ce să ceri socoteală, cine te îndeamnă să fii agresiv? Cel care s-a pus mai presus decât Dumnezeu și s-a crezut perfect? Dar să nu ne mirăm, pentru că de câte ori facem ce face lucifer înseamnă că i-am făcut loc în noi.
 
... când vrei mai mult, mai sus, mai mare, mai bogat tu pierzi energie subtilă masiv, din care se fac situațiile favorabile de mâine, și nu mai poți să urci în lumea de dincolo - plăcerile ți-au consumat energia și nu ai pus nimic la loc, că nu te-ai înfrânat și nu ai slujit oamenii. Noi nu suntem interesați să facem totul pentru noi, că fără golul care se obține prin restrângere și dăruire, noi nu reușim nimic în viață.
 
... când tu dai voie vieții să fie cum vrea ea, atunci dai voie acestei energii divine să vină la tine. Doar dă voie! Doar lasă-te pe tine total în mâna Sa și nu te mai preocupa de nimic. Atunci minunea începe, doar atunci! Și așa, poate pentru prima dată în viața ta, vei vedea frumusețea peste tot și nimeni nu te va mai necăji sau deranja. Pentru că întotdeauna din față vine ceea ce ești tu în ascuns. Dacă ai o patimă, acea patimă va veni la tine ca să-ți arate cum ești tu în adânc. Cui pe cui se scoate.

DUMNEZEU ESTE ÎN INIMA OMULUI SMERIT ȘI ÎNFRÂNT.
 
„Doamne de unde vine omul acesta?!” Tot ce povestea, tot ce spunea, răsunau ca un adevăr puternic în fiecare celulă din mine! Râdeam și ascultam, ascultam și râdeam, timp de mai bine de o lună, parcă trecusem printr-o moarte clinică, mi-au trecut prin fața ochilor toate momentele copilăriei mele, toate suferințele, toate încercările, toate deciziile luate și toate împotrivirile către viață, către Dumnezeu!

Mi-au răsunat în cap zile întregi: „De la mine au fost și acestea”, și parcă toate prindeau sens! Era ca un răspuns sau mai bine zis ca o CONFIRMARE la tot ce trăisem, la toată lupta mea și la toată osteneala. „Omul nu-l iubește pe Dumnezeu, fuge de El, nu îl vrea!” și așa este! Aș mai adăuga aici că îi este frică, îi este teamă de iubirea lui Dumnezeu, pentru că, iubindu-l pe Dumnezeu, înțelege că nu mai are nevoie de nimic, că lumea aceasta nu contează și ar fi un nebun în lume, un nebun în ochii celorlalți! Ca să îl poți iubi pe Dumnezeu trebuie să vrei să fii prost, nebun, dus cu capul, iar asta nu o vrea nimeni! Ina din Franța

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0391 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.