Evolutia barbatului

Evolutia barbatului
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069800416
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

Evolutia barbatului - Grayson Perry
 
... ce înseamnă să fii bărbat în secolul XXI? Artistul Grayson Perry explorează ce anume este masculinitatea: de la sex la putere, de la mode vestimentare la cariere profesionale, dar și ce anume ar putea deveni pe viitor. Ce fel de bărbat ar putea face din lume un loc mai bun? Ce s-ar întampla dacă am regândi filozofia de tip macho, versiunea depășită a masculinitații, și am îmbrățișa un ideal diferit de masculinitate?
 
„Unul dintre aspectele masculinității pluraliste cu care bărbații s-ar putea să aibă o problemă e opțiunea. Masculinitatea de modă veche nu ne oferea opțiuni. Voi încerca să ofer câteva sfaturi drept ghid. Țelurile feminismului pot fi scrise pe o carte poștală. M-am străduit și eu să întocmesc un manifest pentru viitorul masculinității. Iată-l mai jos:
 
Drepturile bărbaților:
    Dreptul de a fi vulnerabil
    Dreptul de a fi slab
    Dreptul de a greși
    Dreptul de a fi intuitiv
    Dreptul de a nu ști
    Dreptul de a fi nesigur
    Dreptul de a fi flexibil
    Dreptul de a nu te rușina de niciuna dintre calitățile de mai sus.” – Grayson Perry
 
,, Grayson Perry este un ghid extrem de elocvent și plin de duh care ne însoțește prin această casă a groazei care este masculinitatea modernă. El vrea, ca noi bărbații, să fim mai ciudați, mai liberi și mai puțin previzibili.”- New York Times
 
CUPRINS:
De ce să repari un lucru dacă nu e stricat?
1. Pestele trebuie să-şi pună întrebări despre apă    
2. Departamentul masculinităţii    
3. Bărbatul nostalgic
4. Cochilia masculinităţii
Bărbaţi, aşezaţi-vă ca să vă cunoaşteţi drepturile!    
Mulţumiri    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.