Evanghelia dupa Matei

Evanghelia dupa Matei
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 272

DESCRIERE

Evanghelia după Matei ascunde în ea cele mai mari taine, cunoscute doar de vechile Misterii, dar pe care Iisus Christos le-a adus în văzul tuturor prin faptele Sale si prin propria Sa jertfă.

Rudolf Steiner, în măsura în care timpurile o permit si în care omul însusi a evoluat, ne luminează sensurile lor încriptate. Acestea ne pot umple de bucurie, dar ne pot si face orgoliosi.

De aceea el ne atrage atentia: „Avem nevoie de smerenie când cultivăm un asemenea ideal. Căci, dacă nu-l cultivăm în smerenie, putem deveni orgoliosi si aroganti, putem să nu ne gândim decât la ceea ce am deveni noi ca oameni si să nu ne amintim cât de putin suntem încă în stare să facem pentru a ajunge acolo.” Chiar dacă am recunoscut acest adevăr, nu trebuie să încetăm să tindem spre idealuri înalte, căci „oricât de mică ar fi forta în noi ea ne va purta mereu mai sus ăi mai sus spre telul nostru divin”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.