Evanghelia dupa Ioan (3 vol.)

Evanghelia dupa Ioan (3 vol.)
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Pagini: 750 pag (3 vol.)

DESCRIERE

Ciclurile de conferinţe reunite în cele trei volume nu constituie un simplu comentariu al textului „evangheliei esoterice” ci are ca scop pe de o parte aprofundarea noţiunilor antroposofice, iar pe de altă parte înţelegerea mai clară a acestui document şi reliefarea importanţei Misteriului de pe Golgota.

Volumul I (224 pagini) al Evangheliei după Ioan cuprinde notitele de la ciclurile de conferinte tinute la Berlin (între 27 octombrie si 5 martie 1906), München (între 27 octombrie si 6 noiembrie 1906) si Basel (între 16 si 25 noiembrie 1907) în care ni se prezintă, în tablouri simbolice, o cale de initiere în tainele lumii spirituale.

Volumul II (222 pagini) cuprinde ciclul de 12 conferinte tinut la Hamburg între 18 si 28 mai 1908, care face obiectul acestui volum, nu constituie un simplu comentariu al textului „Evangheliei esoterice”, ci are ca scop pe de o parte aprofundarea notiunilor antroposofice, iar pe de altă parte întelegerea mai clară a importantului document cu ajutorul reprezentărilor obtinute prin abordarea antroposofică.

Volumul III (304 pagini), cuprindand ciclul de 14 conferinte tinut la Kassel între 24 iunie si 7 iulie 1909, încheie o muncă de traducere a ceea ce a constituit preocuparea primordială a întemeietorilor antroposofiei, si anume explicarea sensurilor mai profunde ale Evangheliilor si reliefarea importantei Misteriului de pe Golgota. El ne schitează tabloul grandios al evolutiei omului si Pământului în trecut, prezent si viitor si ne dezvăluie rolul lui Christos pe tot acest parcurs.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0293 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.